Product

Κινέζικο θέατρο

Product

Κινέζικο τετράδιο

Κινέζικο σιάτσου για τις πιο διαδεδομένες παθήσεις

Κωδικός:
108432
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σε αυτό το βιβλίο, η εξαιρετική θεραπευτική δύναμη του κινέζικου σιάτσου γίνεται κτήμα όλων.
Η απλή πίεση με το δάχτυλο σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στην επιφάνεια του σώματος μπορεί να απελευθερώσει ενέργεια που ανακουφίζει πολλές συνηθισμένες παθήσεις. Αυτό το βιβλίο μας δείχνει τον τρόπο.
Όσοι θα ήθελαν να ενεργοποιήσουν τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και να μην καταφεύγουν στην ασύστολη χρήση φαρμάκων, θα βρουν στον οδηγό αυτό έναν απρόσμενα πολύτιμο σύμβουλο.

14,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε αυτό το βιβλίο, η εξαιρετική θεραπευτική δύναμη του κινέζικου σιάτσου γίνεται κτήμα όλων. Η απλή πίεση με το δάχτυλο σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στην επιφάνεια του σώματος μπορεί να απελευθερώσει ενέργεια που ανακουφίζει πολλές συνηθισμένες παθήσεις. Αυτό το βιβλίο μας δείχνει τον τρόπο. Όσοι θα ήθελαν να ενεργοποιήσουν τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και να μην καταφεύγουν στην ασύστολη χρήση φαρμάκων, θα βρουν στον οδηγό αυτό έναν απρόσμενα πολύτιμο σύμβουλο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-22-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Chris Jarmey είναι ιδρυτής και διευθυντής της Ευρωπαϊκής Σχολής Σιάτσου και διδάσκει σιάτσου από το 1974. Είναι ο πρώτος θεραπευτής που άσκησε σιάτσου στο πλαίσιο του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας και έχει διδάξει πολλές φορές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Άπω Ανατολή. Έχει σπουδάσει φυσιοθεραπευτής.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-22-7
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο