Product

Κλίνατε επ' άπειρον

Product

Κλίνες και κλινοειδείς κατασκευές των μακεδονικών τάφων

Κλίνατε επί... κεντροδεξιά

Κωδικός:
98400
Description: 

Όλοι είμαστε φιλελεύθεροι όταν επιθυμούμε δραστικές δομικές και διαρθρωτικές παρεμβάσεις στον κρατικό μηχανισμό που δεν παράγει, αλλά αντίθετα απομυζεί από τον ιδρώτα των άμεσων και έμμεσων εισφορών του Έλληνα φορολογούμενου.
Επίσης, όταν αντιδρούμε στην παρέμβαση του κράτους στην Οικονομία και όταν συντασσόμεθα με δημιουργικές, έξυπνες ιδέες, που βρίσκουν πεδίο εφαρμογής στην παγκοσμιοποιημένη ελεύθερη αγορά.

8,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλοι είμαστε φιλελεύθεροι όταν επιθυμούμε δραστικές δομικές και διαρθρωτικές παρεμβάσεις στον κρατικό μηχανισμό που δεν παράγει, αλλά αντίθετα απομυζεί από τον ιδρώτα των άμεσων και έμμεσων εισφορών του Έλληνα φορολογούμενου. Επίσης, όταν αντιδρούμε στην παρέμβαση του κράτους στην Οικονομία και όταν συντασσόμεθα με δημιουργικές, έξυπνες ιδέες, που βρίσκουν πεδίο εφαρμογής στην παγκοσμιοποιημένη ελεύθερη αγορά. Καθώς επίσης δεν είμαστε λιγότερο φιλελεύθεροι όταν επιζητούμε προστασία και φροντίδα για τις οικονομικά αδύνατες κοινωνικές τάξεις, όταν εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφής κοινωνικούς αποκλεισμούς και διακρίσεις, λειτουργώντας σ' ένα κράτος με συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και θεσμών, που προστατεύουν τον πολίτη σε μία κοινωνία ανοιχτή, με κουλτούρα και ανοχή στην διαφορετικότητα. Σήμερα που ο κόσμος αντιμετωπίζει μια πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη κρίση θεσμική, κοινωνική, οικονομική, πολιτική, θρησκευτική, ποιος θα διαφωνήσει στην εικόνα μιας Δημοκρατίας περισσότερο αντιπροσωπευτικής, παραγωγικής και ουσιαστικά συμμετοχικής, που να δίνει ρόλο και θέση στον πολίτη. Μιας Δημοκρατίας περιεκτικής και ποιοτικής, που δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση εξουσίας στους λίγους, στα χέρια των διαφόρων ελίτ που τη χρησιμοποιούν για εξυπηρέτηση ίδιων προσωπικών οφελών και σκοπιμοτήτων.
Subtitle: 
Διάλογος για την κεντροδεξιά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-02-1909-5
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1961, με καταγωγή από τη νήσο Άνδρο. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.). Έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων και μάρκετινγκ σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Επίσης σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός σύμβουλος επικοινωνίας. Σήμερα είναι γενικός διευθυντής στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος. Εισηγητής διαλέξεων και σεμιναρίων με αντικείμενο την πολιτική επικοινωνία, το μάνατζμεντ, τις πωλήσεις κ.ά. Έχει δημοσιεύσει πλειάδα άρθρων πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου και πολιτικής επικοινωνίας, σε έγκριτες εφημερίδες και περιοδικά και είναι συγγραφέας των βιβλίων: "Τεχνικές πωλήσεων στην 3η βιομηχανική επανάσταση", "Η επιχειρησιακή επικοινωνία", "Ο ρόλος του ηγέτη-μάνατζερ στη σύγχρονη επιχείρηση" κ.ά.

Subtitle: 
Διάλογος για την κεντροδεξιά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-02-1909-5
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο