Product

Κλεινόν άστυ

Product

Κλείνω τη βρύση

Κλείνοντας διεθνείς συμφωνίες

Κωδικός:
68469
Description: 

Ξεκινώντας από κει που τα άλλα διαπραγματευτικά εγχειρίδια σταματούν, αυτός ο πρακτικός και σαφώς προσανατολισμένος οδηγός παρουσιάζει στα στελέχη των επιχειρήσεων, στους δικηγόρους και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους τον τρόπο να επιβιώσουν και να διαπρέψουν στη σημερινή άκρως ανταγωνιστική διεθνή αγορά.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ξεκινώντας από κει που τα άλλα διαπραγματευτικά εγχειρίδια σταματούν, αυτός ο πρακτικός και σαφώς προσανατολισμένος οδηγός παρουσιάζει στα στελέχη των επιχειρήσεων, στους δικηγόρους και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους τον τρόπο να επιβιώσουν και να διαπρέψουν στη σημερινή άκρως ανταγωνιστική διεθνή αγορά. Το "Κλείνοντας διεθνείς συμφωνίες" εξηγεί πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια -την αστάθεια της διεθνούς αγοράς και τις διαφορές στον πολιτισμό, στην ιδεολογία, στο δίκαιο, στην πολιτική και στο νόμισμα- και να βγούμε κερδισμένοι, όσο μεγάλο κι αν είναι το τόλμημα που αναλαμβάνουμε. Δίνοντας έμφαση στην προσεκτική προετοιμασία, παραθέτει πρακτικούς καταλόγους και θεμελιώδεις κανόνες για την ενδυνάμωση και τη διατήρηση μιας ισχυρής διαπραγματευτικής θέσης, ενώ παρουσιάζει βήμα προς βήμα τις διαδικασίες για την επίτευξη μιας λύσης χωρίς συμβιβασμούς.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-03-2808-0
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
25χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέσουολντ Γ. Σάλακιουζ είναι καθηγητής διεθνούς δικαίου του Πανεπιστημίου του Ταφτς και μέλος του ερευνητικού προγράμματος του Χάρβαρντ για τις διαπραγματεύσεις.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-03-2808-0
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
25χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο