Product

Κοσμητική του εχθρού

Product

Κοσμητολογία

Κοσμητολογία

Κωδικός:
84295
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να μεταδώσει στο σπουδαστή αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο γνώσεις για τα καλλυντικά, καθώς και για τη σύνθεση, την παρασκευή στο εργαστήριο και τις ιδιότητες βασικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Ο αναγνώστης θα οδηγηθεί σε διάφορα συμπεράσματα για το τελικό προϊόν, αφού λάβει υπόψη την ποιοτική και ποσοτική σύσταση του. Για τη διευκόλυνση του αναγνώστη το βιβλίο περιέχει αποσπασματικά ορισμένα κεφάλαια χημείας και φυσικής, που θα τον βοηθήσουν να κατανοήσει τους μηχανισμούς παρασκευής και τη φιλοσοφία της σύνθεσης του προϊόντος.

10,49 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να μεταδώσει στο σπουδαστή αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο γνώσεις για τα καλλυντικά, καθώς και για τη σύνθεση, την παρασκευή στο εργαστήριο και τις ιδιότητες βασικών πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά. Ο αναγνώστης θα οδηγηθεί σε διάφορα συμπεράσματα για το τελικό προϊόν, αφού λάβει υπόψη την ποιοτική και ποσοτική σύσταση του. Για τη διευκόλυνση του αναγνώστη το βιβλίο περιέχει αποσπασματικά ορισμένα κεφάλαια χημείας και φυσικής, που θα τον βοηθήσουν να κατανοήσει τους μηχανισμούς παρασκευής και τη φιλοσοφία της σύνθεσης του προϊόντος. Στα κεφάλαια που κρίθηκαν σημαντικότερα δόθηκε μεγαλύτερη βαρύτητα (π.χ. γαλακτώματα, αντηλιακά), καθώς και σε ορισμένες πρώτες ύλες (π.χ. ελαιόλαδο, σιτέλαιο). (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-390-131-8
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αναγνώστης Βέγκος είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Από το 1974 έως το 1981 εργάσθηκε ως Χημικός Παραγωγής και Ελέγχου Φαρμάκων και Καλλυντικών, ενώ από το 1982 μέχρι το 2003 είναι ο διευθυντής και διαχειριστής εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας καλλυντικών.
Υπήρξε Σύμβουλος σε θέματα Κοσμητολογίας και Εκπαιδευτής Αισθητικών σε εταιρίες καλλυντικών, ενώ από το 1996 έως και σήμερα είναι εργαστηριακός συνεργάτης στα εργαστήρια κοσμητολογίας Ι & ΙΙ του τμήματος Αισθητικής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-390-131-8
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο