Product

Κριτική στην ιατρική της νέας εποχής

Product

Κριτική στο βιβλίο: Μιχάλης Θ. Καλόπουλος "Βιβλική θρησκεία το μεγάλο ψέμα: Στη σκιά του γίγαντα ελληνισμού: Η οριστική απομυθοποίηση των βιβλικών ηρώων υπό το φως του ελληνικού μύθου".

Κριτική στο βιβλίο "Κώδικας Da Vinci" του Dan Brown

Κωδικός:
159310
Description: 

Tο βιβλίο τού Dan Brown καταπιάνεται με ιστορικά γεγονότα και με πραγματικά πρόσωπα, κυρίως δε με το πλέον αξιόλογο πρόσωπο της Ιστορίας, τον Ιησού Χριστό. Το δε παράξενο είναι ότι, ο συγγραφέας του, ο Dan Brown, δεν γράφει την αλήθεια, αλλοιώνει την Ιστορία και διαστρέφει εσκεμμένα τα γεγονότα.

7,27 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tο βιβλίο τού Dan Brown καταπιάνεται με ιστορικά γεγονότα και με πραγματικά πρόσωπα, κυρίως δε με το πλέον αξιόλογο πρόσωπο της Ιστορίας, τον Ιησού Χριστό. Το δε παράξενο είναι ότι, ο συγγραφέας του, ο Dan Brown, δεν γράφει την αλήθεια, αλλοιώνει την Ιστορία και διαστρέφει εσκεμμένα τα γεγονότα. Ο Dan Brown, δυστυχώς, καπηλεύεται την ιστορική αλήθεια, διαστρέφει την πραγματικότητα και, μάλιστα, χωρίς να δίνει στοιχεία και πηγές. Σκοπός του είναι να μεταδώσει στους ανενημέρωτους αναγνώστες τη δική του προσωπική θέση, με την οποία αρνείται και τη γνησιότητα των κειμένων τής Αγίας Γραφής και τον Ίδιον τον Ιησού Χριστό. Σε τούτο το βιβλίο δίνεται τεκμηριωμένη απάντηση σε όσα αστήρικτα και ανιστόρητα γράφει ο συγγραφέας του Dan Brown στο βιβλίου του "Κώδικας Da Vinci".
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7241-88-6
Book pages: 
163
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7241-88-6
Book pages: 
163
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο