Product

Κρυμμένοι θησαυροί

Product

Κρυμμένος ιππόκαμπος

Κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια

Κωδικός:
116333
Manufacturer: 
Description: 

Ο Γιάννης Μπαϊμπάκης είναι σήμερα ο πιο έγκυρος ερευνητής στο μεγάλο θέμα της θησαυροθηρίας. Στο δεύτερο αυτό βιβλίο του παρουσιάζει περισσότερα από 200 οδοιπορικά που αναφέρονται σε κρυμμένους θησαυρούς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Μαζί παραθέτει πίνακες με τα κωδικά σημάδια και τα μυστικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το μαρκάρισμα θησαυρών, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την αποφυγή των κινδύνων στην αναζήτηση θησαυρών και επίσης πολλές σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Γιάννης Μπαϊμπάκης είναι σήμερα ο πιο έγκυρος ερευνητής στο μεγάλο θέμα της θησαυροθηρίας. Στο δεύτερο αυτό βιβλίο του παρουσιάζει περισσότερα από 200 οδοιπορικά που αναφέρονται σε κρυμμένους θησαυρούς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Μαζί παραθέτει πίνακες με τα κωδικά σημάδια και τα μυστικά σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το μαρκάρισμα θησαυρών, ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την αποφυγή των κινδύνων στην αναζήτηση θησαυρών και επίσης πολλές σπάνιες φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο. Πρόκειται για μια έρευνα πρωτοποριακή, που παρουσιάζεται πρώτη φορά δημόσια, με μεγάλο ιστορικό και λαογραφικό ενδιαφέρον, η οποία απευθύνεται όχι μόνο στους ειδικούς αλλά σε κάθε αναγνώστη.
Subtitle: 
Κώδικες, σύμβολα και άγνωστες διαδρομές
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-421-105-6
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Μπαϊμπάκης γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1968 στην Αθήνα. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Ελευσίνα. Είναι συλλέκτης νομισμάτων και βασικό αντικείμενο της έρευνάς του είναι οι κρυμμένοι θησαυροί, καθώς και η μελέτη της κυκλοφορίας του νομίσματος στον ελλαδικό χώρο από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας.

Subtitle: 
Κώδικες, σύμβολα και άγνωστες διαδρομές
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-421-105-6
Book pages: 
382
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο