Product

Κρύπτη

Product

Κρυπτογραφία

Κρυπτογραφία

Κωδικός:
88471
Manufacturer: 
Description: 

Το παρόν σύγγραμμα πραγματεύεται βασικά μαθηματικά θέματα της σύγχρονης κρυπτογραφίας. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους τμημάτων Μαθηματικών και Πληροφορικής, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την ασφαλή επικοινωνία. Τα θέματα με τα οποία ασχολείται είναι τα εξής:
- Κλασσικά κρυπτοσυστήματα
- Τέλεια ασφάλεια - καταγραφείς μετατόπισης με ανάδραση
- Βασική υπολογιστική θεωρία αριθμών
- Τα κρυπτοσυστήματα RSA και Rabin
- Μέθοδοι πιστοποίησης πρώτου
- Μέθοδοι παραγοντοποίησης ακεραίων

19,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν σύγγραμμα πραγματεύεται βασικά μαθηματικά θέματα της σύγχρονης κρυπτογραφίας. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και απόφοιτους τμημάτων Μαθηματικών και Πληροφορικής, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την ασφαλή επικοινωνία. Τα θέματα με τα οποία ασχολείται είναι τα εξής: - Κλασσικά κρυπτοσυστήματα - Τέλεια ασφάλεια - καταγραφείς μετατόπισης με ανάδραση - Βασική υπολογιστική θεωρία αριθμών - Τα κρυπτοσυστήματα RSA και Rabin - Μέθοδοι πιστοποίησης πρώτου - Μέθοδοι παραγοντοποίησης ακεραίων - Διακριτός λογάριθμος - Πρωτόκολο των Diffie-Hellman - Κρυπτοσυστήματα του ElGamal και των Okamoto-Uchiyama - Ψηφιακές υπογραφές - Κρυπτογραφικά πρωτόκολλα.
Subtitle: 
Η επιστήμη της ασφαλούς επικοινωνίας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-926-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών στον τομέα Άλγεβρας, Θεωρίας Αριθμών και Μαθηματικής Λογικής. Προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Τμήμα Μαθηματικών, 1979). Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Παρισιού ΧΙ (DEA Καθαρών Μαθηματικών, Τμήμα Μαθηματικών, 1980) Διδακτορικό δίπλωμα στα καθαρά μαθηματικά, Πανεπιστήμιο Παρισιού ΧΙ (Τμήμα Μαθηματικών, 1983). Καθηγητής από το 2000. Ερευνητικά ενδιαφέροντα: θεωρία αριθμών, αλγεβρική γεωμετρία, αντιμεταθετική άλγεβρα.

Subtitle: 
Η επιστήμη της ασφαλούς επικοινωνίας
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-926-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο