Product

Κυκλοφοριακή αγωγή για παιδιά

Product

Κυκλοφοριακή τεχνική

Κυκλοφοριακή αγωγή Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού

Κωδικός:
76763
Manufacturer: 
Description: 

Με ασκήσεις μορφολογίας, σημασιολογίας και ετυμολογίας λέξεων του ΚΟΚ, το βιβλίο αυτό αποτελεί πρακτικό βοήθημα για την απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης και τη γλωσσική ανάπτυξη των μαθητών.
Οι ποικίλες δραστηριότητες που περιέχει προκαλούν το ενδιαφέρον των μαθητών, ώστε με τρόπο ευχάριστο και ελκυστικό να καλλιεργήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν τους κανόνες του ΚΟΚ και να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες.

10,53 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με ασκήσεις μορφολογίας, σημασιολογίας και ετυμολογίας λέξεων του ΚΟΚ, το βιβλίο αυτό αποτελεί πρακτικό βοήθημα για την απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης και τη γλωσσική ανάπτυξη των μαθητών. Οι ποικίλες δραστηριότητες που περιέχει προκαλούν το ενδιαφέρον των μαθητών, ώστε με τρόπο ευχάριστο και ελκυστικό να καλλιεργήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, να γνωρίσουν τους κανόνες του ΚΟΚ και να βελτιώσουν τις γλωσσικές τους ικανότητες. Το πρωτότυπο θεματικό περιεχόμενο και η σύγχρονη μεθοδολογική προσέγγιση του βιβλίου προσανατολίζουν το δάσκαλο στην αναζήτηση διαφορετικών τρόπων διδασκαλίας της γλώσσας. Ένα βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμο για τα προγράμματα του Ολοήμερου Σχολείου, της Δημιουργικής Απασχόλησης, της Αγωγής Υγείας, της Ευέλικτης Ζώνης, της Ενισχυτικής Διδασκαλίας κ.ά.
Subtitle: 
Με γλωσσικές ασκήσεις και δραστηριότητες
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-977-7
Book pages: 
266
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Με γλωσσικές ασκήσεις και δραστηριότητες
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-460-977-7
Book pages: 
266
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο