Product

Κυνηγοί διαμαντιών

Product

Κυνηγοί και θηράματα

Κυνηγοί θησαυρών. Αποκωδικοποίηση σημαδιών

Κωδικός:
203226
Description: 

Το κυνήγι θησαυρού πάντα ενθουσίαζε την ανθρώπινη καρδιά αλλά στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να θέλγονται από αυτή τη δραστηριότητα και να στρέφονται σε αυτή.
Το παρόν βιβλίο δεν εξηγεί απλώς τις βασικές αρχές για κάποιον που επιθυμεί να γίνει κυνηγός θησαυρού, αλλά διεισδύει στην αποκωδικοποίηση συχνών σημαδιών που εντοπίζονται σε έρευνες. Επιπλέον ο συγγραφέας αναλύει το θέμα του κατάλληλου εξοπλισμού και δίνει συμβουλές σχετικά με τη σωστή αξιολόγηση των σημαδιών που βρίσκει κανείς κατά την έρευνα.

28,22 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το κυνήγι θησαυρού πάντα ενθουσίαζε την ανθρώπινη καρδιά αλλά στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να θέλγονται από αυτή τη δραστηριότητα και να στρέφονται σε αυτή. Το παρόν βιβλίο δεν εξηγεί απλώς τις βασικές αρχές για κάποιον που επιθυμεί να γίνει κυνηγός θησαυρού, αλλά διεισδύει στην αποκωδικοποίηση συχνών σημαδιών που εντοπίζονται σε έρευνες. Επιπλέον ο συγγραφέας αναλύει το θέμα του κατάλληλου εξοπλισμού και δίνει συμβουλές σχετικά με τη σωστή αξιολόγηση των σημαδιών που βρίσκει κανείς κατά την έρευνα. Η εύρεση σημαδιών είναι το πρώτο βήμα. Η σωστή αξιολόγησή τους, όμως, είναι το κλειδί για την εύρεση του στόχου.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-571-132-Χ
Book pages: 
163
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-571-132-Χ
Book pages: 
163
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο