Product

Κώστας Γιαννίδης: Το μικρόβιο του έρωτα

Product

Κώστας Ευαγγελάτος, Art - Est

Κώστας Δαβουρλής, Ο Πελέ των Ευρώπης

Κωδικός:
202987
Description: 

Στο βιβλίο "Κώστας Δαβουρλής, ο "Πελέ" των Ευρώπης" ο αναγνώστης-ερευνητής του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει την ευκαιρία μιας μοναδικής περιήγησης στα όμορφα και ρομαντικά χρόνια άλλων ποδοσφαιρικών εποχών.

Ο Κώστας Δαβουρλής, εξέχων εκπρόσωπος του Πελοποννησιακού ποδοσφαίρου και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών εμφανίζεται "ανάγλυφα" και αναλυτικά στο βιβλίο αυτό.

22,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο "Κώστας Δαβουρλής, ο "Πελέ" των Ευρώπης" ο αναγνώστης-ερευνητής του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει την ευκαιρία μιας μοναδικής περιήγησης στα όμορφα και ρομαντικά χρόνια άλλων ποδοσφαιρικών εποχών. Ο Κώστας Δαβουρλής, εξέχων εκπρόσωπος του Πελοποννησιακού ποδοσφαίρου και ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παίκτες όλων των εποχών εμφανίζεται "ανάγλυφα" και αναλυτικά στο βιβλίο αυτό. Παρουσιάζονται στατιστικά από όλα του τα παιχνίδια, συνεντεύξεις με μεγάλους άσους που μιλούν για αυτόν, για τους ίδιους, αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικά, συνεντεύξεις του ιδίου, φωτογραφίες από αγώνες, εξώφυλλα εφημερίδων κ.ά. Ένα βιβλίο που θα ενθουσιάσει κάθε αναγνώστη ποδοσφαιρόφιλο, φανατικό και μη!
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-694-225-2
Book pages: 
440
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-694-225-2
Book pages: 
440
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο