Product

Κώστας Καριωτάκης - Μαρία Πολυδούρη, "Τι νέοι που φτάσαμεν εδώ..."

Product

Κώστας Καρυωτάκης

Κώστας Καρουσάκης

Κωδικός:
139676
Manufacturer: 
Description: 

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι που ώθησαν τη συγγραφέα να γράψει αυτό το βιβλίο: η σχέση της με τον καλλιτέχνη Κώστα Καρουσάκη και η αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι.
Αυτό το βιβλίο δεν είναι αμιγώς βιογραφικό, αλλά είναι εμπλουτισμένο με πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τα σπουδαιότερα κομμάτια της καλλιτεχνίας, τα οποία συνδέονται με το τραγούδι και τη μουσική.
Για τη συγκέντρωση και την καταγραφή αυτού του υλικού, χρειάστηκαν περίπου πέντε χρόνια.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Προσωπικοί ήταν οι λόγοι που ώθησαν τη συγγραφέα να γράψει αυτό το βιβλίο: η σχέση της με τον καλλιτέχνη Κώστα Καρουσάκη και η αγάπη της για το λαϊκό τραγούδι. Αυτό το βιβλίο δεν είναι αμιγώς βιογραφικό, αλλά είναι εμπλουτισμένο με πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τα σπουδαιότερα κομμάτια της καλλιτεχνίας, τα οποία συνδέονται με το τραγούδι και τη μουσική. Για τη συγκέντρωση και την καταγραφή αυτού του υλικού, χρειάστηκαν περίπου πέντε χρόνια.
Subtitle: 
Τα λερωμένα τ' άπλυτα της νύχτας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-694-013-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στο Λονδίνο Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή Κώστα Καρουσάκη και έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Μαρία - Γεωργία. Το 2000 εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα "Το πορτρέτο της Καβουρίνας" Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Subtitle: 
Τα λερωμένα τ' άπλυτα της νύχτας
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-694-013-6
Book pages: 
495
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο