Product

Λεξικό του θεάτρου

Product

Λεξικό του ιμβριακού ιδιώματος

Λεξικό του θεάτρου

Κωδικός:
114574
Αuthor: 
Description: 

"Το Λεξικό του θεάτρου" του Patrice Pavis είναι το πλέον έγκυρο, διαδεδομένο εργαλείο της σύγχρονης θεατρολογίας. Μεταφρασμένο σε πάνω από δώδεκα γλώσσες, έρχεται τώρα να καλύψει μέγα κενό και στην ελληνική θεατρολογική μείζονα κοινότητα. Το ευρύτατο και εξαντλητικό φάσμα του λημματολογίου του πάνω στα θεωρητικά, ιδεολογικά, πρακτικά, σκηνικά και τεχνικά θέματα και στα ιστορικά και αισθητικά προβλήματα της θεατρικής ιστορίας το καθιστά μοναδικό συνοδοιπόρο στην αναζήτηση, την έρευνα και τη σπουδή κάθε θεατρόφιλου".
Κώστας Γεωργουσόπουλος

45,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Το Λεξικό του θεάτρου" του Patrice Pavis είναι το πλέον έγκυρο, διαδεδομένο εργαλείο της σύγχρονης θεατρολογίας. Μεταφρασμένο σε πάνω από δώδεκα γλώσσες, έρχεται τώρα να καλύψει μέγα κενό και στην ελληνική θεατρολογική μείζονα κοινότητα. Το ευρύτατο και εξαντλητικό φάσμα του λημματολογίου του πάνω στα θεωρητικά, ιδεολογικά, πρακτικά, σκηνικά και τεχνικά θέματα και στα ιστορικά και αισθητικά προβλήματα της θεατρικής ιστορίας το καθιστά μοναδικό συνοδοιπόρο στην αναζήτηση, την έρευνα και τη σπουδή κάθε θεατρόφιλου". Κώστας Γεωργουσόπουλος
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-01-1124-3
Book pages: 
581
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο

Ο Patrice Pavis είναι καθηγητής των θεατρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο Paris VIII. Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού βιβλίων και άρθρων γύρω στο θέατρο, στην ιδεολογία του, τη δραματολογία, τη θεωρία και στη σύγχρονη θεατρική σκηνική πρακτική.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-01-1124-3
Book pages: 
581
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Πανόδετο