Product

Λεξικό χριστιανικών συμβόλων

Product

Λεξικό ψυχολογίας

Λεξικό ψυχολογίας

Κωδικός:
136674
Manufacturer: 
Description: 

Το νέο, περιεκτικό και ολοκληρωμένο Λεξικό Ψυχολογίας είναι ένα εμπνευσμένο και φιλόδοξο έργο που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη βιβλιογραφία της σύγχρονης ελληνικής ψυχολογικής επιστήμης. Αποτέλεσμα πολύχρονης και συστηματικής συγγραφής και επεξεργασίας, περιλαμβάνει περισσότερους από 7.000 όρους από όλους τους κλάδους, τις ειδικότητες και τις κατευθύνσεις της ψυχολογίας, αλλά και από σχετιζόμενες με αυτήν επιστήμες (φιλοσοφία, κοινωνιολογία, βιολογία, γλωσσολογία, στατιστική, εκπαίδευση κ.λπ.).

50,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το νέο, περιεκτικό και ολοκληρωμένο Λεξικό Ψυχολογίας είναι ένα εμπνευσμένο και φιλόδοξο έργο που έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στη βιβλιογραφία της σύγχρονης ελληνικής ψυχολογικής επιστήμης. Αποτέλεσμα πολύχρονης και συστηματικής συγγραφής και επεξεργασίας, περιλαμβάνει περισσότερους από 7.000 όρους από όλους τους κλάδους, τις ειδικότητες και τις κατευθύνσεις της ψυχολογίας, αλλά και από σχετιζόμενες με αυτήν επιστήμες (φιλοσοφία, κοινωνιολογία, βιολογία, γλωσσολογία, στατιστική, εκπαίδευση κ.λπ.). Στις σημαντικές καινοτομίες του συγκαταλέγονται: - Δίγλωσση απόδοση (ελληνικά και αγγλικά) των όρων - Αναλυτική επεξήγηση και σύνδεση των λημμάτων μεταξύ τους - Παρουσίαση εναλλακτικών αποδόσεων, συνωνύμων και αντιθέτων - Ενότητα με βιογραφικές πληροφορίες για τους σπουδαιότερους ψυχολόγους - Εκτενές αγγλοελληνικό λεξιλόγιο όρων. Ένα πολύτιμο βοήθημα για όλους αυτούς που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με την ψυχολογία στην Ελλάδα.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6760-93-6
Book pages: 
709
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Αναστασία Χουντουμάδη, PhD. Γεννήθηκε στην Κηφισιά Αττικής και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Oregon των ΗΠΑ. Δίδαξε Εκπαιδευτική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο Deree College από το 1978 ως το 2010. Είναι συνεργάτης της Σχεδίας από το 1992. Η πρώτη παιδική ηλικία καθώς και η εξέλιξη της ψυχολογίας της μητρότητας αποτελούν τα βασικά ερευνητικά της ενδιαφέροντα, με ιδιαίτερη έμφαση στις διαπολιτισμικές τους πτυχές. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι συγγραφέας βιβλίων και άρθρων σε διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6760-93-6
Book pages: 
709
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο