Product

Λογοτεχνικά αποτυπώματα

Product

Λογοτεχνικά βιβλία στην προσχολική αγωγή

Λογοτεχνικά αριστουργήματα του 20ού αιώνα

Κωδικός:
148160
Description: 

Βιβλία - σταθμοί στην ιστορία της διεθνούς λογοτεχνίας. Ανάμεσά τους: "Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο" Προυστ, "Οδυσσέας" Τζόυς, "Εκατό χρόνια μοναξιάς" Μάρκες, "Ο Μικρός Πρίγκιπας" Εξιπερύ κ.ά.

Κάθε έργο αναλύεται σε 4 σελίδες, με ταυτόχρονη περιγραφή των συνθηκών κάτω από τις οποίες γράφτηκε, στοιχεία για τον συγγραφέα, μια κριτική, το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης και χρονολόγιο με τα γεγονότα της περιόδου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Βιβλία - σταθμοί στην ιστορία της διεθνούς λογοτεχνίας. Ανάμεσά τους: "Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο" Προυστ, "Οδυσσέας" Τζόυς, "Εκατό χρόνια μοναξιάς" Μάρκες, "Ο Μικρός Πρίγκιπας" Εξιπερύ κ.ά. Κάθε έργο αναλύεται σε 4 σελίδες, με ταυτόχρονη περιγραφή των συνθηκών κάτω από τις οποίες γράφτηκε, στοιχεία για τον συγγραφέα, μια κριτική, το εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης και χρονολόγιο με τα γεγονότα της περιόδου. Σε αυτόν τον τόμο λανσάρονται στοιχήματα ("Οι γυμνοί και οι νεκροί" του Mailer), παρεξηγήσεις, ("Ο εραστής" της Duras), συχνά ευχάριστες εκπλήξεις ("Τα εκατό χρόνια μοναξιάς" του Garcia Marquez), λαμπροί και εφήμεροι θρίαμβοι ("Όσα παίρνει ο άνεμος" της Mitchell) αλλά και έργα που τους πήρε καιρό να κατακτήσουν τα πλήθη ("Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών" του Tolkien). Όλα όμως έχουν επιλεγεί τόσο για τη λογοτεχνική του αξία όσο και για την επιτυχία που γνώρισαν στο ευρύ κοινό.
Subtitle: 
Η διαδρομή τους στο χρόνο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-19-0522-7
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η διαδρομή τους στο χρόνο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-19-0522-7
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
26χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο