Product

Μ' αγαπάς;

Product

Μ' αγάπη αγάπησα

Μ' αγαπάς; Βοήθησέ με να ξεπεράσω το πρόβλημα με την τροφή

Κωδικός:
165827
Description: 

Το βιβλίο "Μ’ αγαπάς; Μάθε πώς να με βοηθήσεις να ξεπεράσω το πρόβλημα με την τροφή" είναι από τα πρώτα βιβλία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με θέμα την αντιμετώπιση και θεραπεία των διατροφικών διαταραχών.

Είναι καρπός τριών σπουδαίων προσωπικοτήτων αναγνωρισμένων παγκοσμίως και γραμμένο υπό το πρίσμα του ειδικού, του πάσχοντα και ενός μέλους από την οικογένεια που ανάλαβε το ρόλο του υπεύθυνου φροντίδας.

24,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Μ’ αγαπάς; Μάθε πώς να με βοηθήσεις να ξεπεράσω το πρόβλημα με την τροφή" είναι από τα πρώτα βιβλία που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με θέμα την αντιμετώπιση και θεραπεία των διατροφικών διαταραχών. Είναι καρπός τριών σπουδαίων προσωπικοτήτων αναγνωρισμένων παγκοσμίως και γραμμένο υπό το πρίσμα του ειδικού, του πάσχοντα και ενός μέλους από την οικογένεια που ανάλαβε το ρόλο του υπεύθυνου φροντίδας. Οι συγγραφείς ανατρέποντας τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα ρίχνουν φως στα στοιχεία εκείνα που καθιστούν κάποιον σύμμαχο και καθοδηγητή στην ανάρρωση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-302-260-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-302-260-8
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο