Product

Μάνατζμεντ

Product

Μάνατζμεντ

Μάνατζμεντ

Κωδικός:
200709
Description: 

Θέλετε να είστε ένας κοινός ή ένας εξαιρετικός μάνατζερ;
Σε αυτό το βιβλίο κρύβονται αληθινά μυστικά, ψήγματα σοφίας, το απόσταγμα γνώσης που κατακτήθηκε μετά από χρόνια ηγεσίας και διαχείρισης επιτυχημένων ομάδων. Όλα αυτά που κάθε μάνατζερ εύχεται να του είχαν πει στα πρώτα του βήματα.

Το βιβλίο αναφέρεται στα τρία βασικά πεδία όπου πρέπει να αριστεύσει ένας μάνατζερ -διαχείριση της δικής του δουλειάς, διαχείριση άλλων προσώπων, διαχείριση του οργανισμού- και στις είκοσι ιδιότητες που πρέπει να αναπτύξει για να είναι επιτυχημένος.

14,57 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Θέλετε να είστε ένας κοινός ή ένας εξαιρετικός μάνατζερ; Σε αυτό το βιβλίο κρύβονται αληθινά μυστικά, ψήγματα σοφίας, το απόσταγμα γνώσης που κατακτήθηκε μετά από χρόνια ηγεσίας και διαχείρισης επιτυχημένων ομάδων. Όλα αυτά που κάθε μάνατζερ εύχεται να του είχαν πει στα πρώτα του βήματα. Το βιβλίο αναφέρεται στα τρία βασικά πεδία όπου πρέπει να αριστεύσει ένας μάνατζερ -διαχείριση της δικής του δουλειάς, διαχείριση άλλων προσώπων, διαχείριση του οργανισμού- και στις είκοσι ιδιότητες που πρέπει να αναπτύξει για να είναι επιτυχημένος. Διαβάστε το για - να εξελιχθείτε σε προσωπικό επίπεδο, - να απογειωθείτε επαγγελματικά. Είστε έτοιμοι να πετάξετε;
Subtitle: 
Τα μυστικά της επιτυχίας
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-218-894-4
Book pages: 
376
Publication Place: 
Αθήνα
Subtitle: 
Τα μυστικά της επιτυχίας
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-218-894-4
Book pages: 
376
Publication Place: 
Αθήνα