Product

Μέθοδοι των κοινωνικών επιστημών

Product

Μέθοδοι υπολογισμού σιδηροπαγούς σκυροδέματος

Μέθοδοι των κοινωνικών επιστημών

Κωδικός:
104131
Manufacturer: 
Description: 

Η Madaleine Grawitz παρουσιάζει πρώτα μια σύντομη ιστορία των επιστημών και στη συνέχεια εστιάζει το ενδιαφέρον της στις κοινωνικές επιστήμες και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στις μεθόδους μελέτης των κοινωνικών γεγονότων, αλλά και στα τεχνικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ερευνητές. Αναλύονται τόσο οι ζωντανές τεχνικές (συνεντεύξεις, τεστ) όσο και οι τεχνικές αξιολόγησης ντοκουμέντων (ανάλυση περιεχομένου).

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η Madaleine Grawitz παρουσιάζει πρώτα μια σύντομη ιστορία των επιστημών και στη συνέχεια εστιάζει το ενδιαφέρον της στις κοινωνικές επιστήμες και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτές. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στις μεθόδους μελέτης των κοινωνικών γεγονότων, αλλά και στα τεχνικά εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ερευνητές. Αναλύονται τόσο οι ζωντανές τεχνικές (συνεντεύξεις, τεστ) όσο και οι τεχνικές αξιολόγησης ντοκουμέντων (ανάλυση περιεχομένου). Σημαντικό μέρος του έργου είναι αφιερωμένο στους διάφορους τύπους ερευνών και τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνονται στα επιμέρους στάδιά τους.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-210-502-Χ
Book pages: 
667
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Madeleine Grawitz γεννήθηκε στη Μασσαλία, δίδαξε Δημόσιο Δίκαιο στη Νομική Σχολή της Λυών και υπήρξε καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού Ι. Είναι ιδρύτρια και επίτιμη διευθύντρια του Κέντρου Εκπαίδευσης Εργατών της Λυών και έχει δημοσιεύσει πληθώρα έργων για τις κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες και για την πολιτική ψυχολογία.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-210-502-Χ
Book pages: 
667
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο