Product

Μέσα στη φύση βρες τη λύση

Product

Μέσα στην αγκαλιά του

Μέσα στη φωτιά

Κωδικός:
76295
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

«... Η φωτιά που καίει στις κοινωνικές, ψυχολογικές και πνευματικές διαστάσεις της ανθρωπότητας μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Η ίδια φωτιά μπορεί να μετατρέψει τα προβλήματα σε κοινότητα. Εξαρτάται από εμάς.
Μπορούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες ή μπορούμε να δουλέψουμε με τη φωτιά δίχως φόβο, μεσολαβώντας έτσι ώστε να αποφύγουμε την επανάληψη των πιο επώδυνων λαθών στην ιστορία του κόσμου...».
Arnold Mindell

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

«... Η φωτιά που καίει στις κοινωνικές, ψυχολογικές και πνευματικές διαστάσεις της ανθρωπότητας μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Η ίδια φωτιά μπορεί να μετατρέψει τα προβλήματα σε κοινότητα. Εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να αποφύγουμε τις διαμάχες ή μπορούμε να δουλέψουμε με τη φωτιά δίχως φόβο, μεσολαβώντας έτσι ώστε να αποφύγουμε την επανάληψη των πιο επώδυνων λαθών στην ιστορία του κόσμου...». Arnold Mindell
Subtitle: 
Μετασχηματισμός μεγάλων ομάδων: Αξιοποιώντας τις συγκρούσεις και τη διαφορετικότητα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8281-09-1
Book pages: 
405
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Απόφοιτος του ΜΙΤ του Ινστιτούτου C. G. Jung στη Ζυρίχη της Ελβετίας, ο Arnold Mindell Ph. D. είναι ο εμπνευστής μιας νέας θεραπευτικής προσέγγισης η οποία ονομάζεται Process Oriented Psychology (Process Work). Ο Δρ. Mindell είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο για την καινοτόμο σύνθεση των ονείρων και την δουλειά με το σώμα, τη γιουγκιανή θεραπεία, τη διεργασία ομάδας, το σαμανισμό, την κβαντική φυσική και την επίλυση συγκρούσεων με μικρές και μεγάλες ομάδες.
Είναι ο συγγραφέας δεκατριών ακόμη βιβλίων μεταξύ αυτών Dreambody, Coma, key to awakening, Dreaming While Awake, Working on Yourself Alone, the Shaman's Body, the Leader as Martial Artist, Quantum Mind.
Από το 1982 ο Δρ Mindell συντονίζει τακτικά συναντήσεις μεγάλων ομάδων και συναντήσεις πόλεων ανά τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους του Process Work και έχει δημιουργήσει εκπαιδευτικά κέντρα σε 22 χώρες. Συχνά εμφανίζεται ως κεντρικός ομιλητής σε διεθνή επαγγελματικά συνέδρια, όπως επίσης και σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Πολωνία, και την Ελβετία.
Ο Δρ Mindell είναι επίσης ο συν-ιδρυτής του Process Work Center of Portland Oregon, USA. Στο βιβλίο "Μέσα στη Φωτιά" ο Arnold Mindell δείχνει ότι η δουλειά με τη δυναμική της ισχύος, της εκδίκησης και της κακοποίησης μας βοηθά να δημιουργήσουμε βιώσιμες κοινότητες.

Subtitle: 
Μετασχηματισμός μεγάλων ομάδων: Αξιοποιώντας τις συγκρούσεις και τη διαφορετικότητα
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8281-09-1
Book pages: 
405
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο