Product

Μαγειρέματα σαν στο σπίτι σας

Product

Μαγειρέματα στην αυλή του Αντώνη

Μαγειρέματα σαν στο σπίτι σας

Κωδικός:
64077
Description: 

Κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο καρπό της συνεργασίας του συγγραφέα με την πρωινή εκπομπή του MEGA "Σαν στο σπίτι σας" Το βιβλίο απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν, αλλά και σε εκείνους που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι συνταγές που εμπεριέχονται είναι στην πλειονότητά τους εύκολες, γρήγορες, απλές στην εκτέλεση και με υλικά που βρίσκετε πολύ εύκολα στην αγορά κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Γραμμένες χωρίς πολλούς μαγειρικούς όρους, θα γίνουν εύκολα κατανοητές από όσους θα πιάσουν για πρώτη φορά τηγάνι για να φτιάξουν ένα εύκολο, νόστιμο αλλά και ευπαρουσίαστο φαγητό.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο καρπό της συνεργασίας του συγγραφέα με την πρωινή εκπομπή του MEGA "Σαν στο σπίτι σας" Το βιβλίο απευθύνεται σε αυτούς που ξέρουν, αλλά και σε εκείνους που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν. Οι συνταγές που εμπεριέχονται είναι στην πλειονότητά τους εύκολες, γρήγορες, απλές στην εκτέλεση και με υλικά που βρίσκετε πολύ εύκολα στην αγορά κατά την διάρκεια όλου του χρόνου. Γραμμένες χωρίς πολλούς μαγειρικούς όρους, θα γίνουν εύκολα κατανοητές από όσους θα πιάσουν για πρώτη φορά τηγάνι για να φτιάξουν ένα εύκολο, νόστιμο αλλά και ευπαρουσίαστο φαγητό. Πάρτε ιδέες από τις φωτογραφίες, αφήστε ελεύθερη και τη δική σας φαντασία και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-849-1
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
26χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από την Ecole Ferandi-Paris απ΄ όπου πήρε δίπλωμα μάγειρα και διεύθυνσης ξενοδοχείου και εστιατορίου. Συνέχισε τις σπουδές για άλλα δύο χρόνια στο Ecole de la Chambre de Commerce et d' Industrie de Paris, αποκτώντας το δίπλωμα της Ecole Superierue de Cuisine Francaise. Η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε στο Johnson & Wales University στις ΗΠΑ ως καθηγητή γαλλικής κουζίνας τα πρωινά και ως μαθητή για food styling τα απογεύματα. Έχει δουλέψει σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το "The connaught" Hotel Carlos Place Mayfair London και το "Plaza Athenee" Hotel 25 Avenue Montaigne 75008 Paris. Η επιστροφή του στην Ελλάδα σήμαινε σκληρή δουλειά σε εστιατόρια ως υπεύθυνος chef, στην τηλεόραση και τα έντυπα, αλλά και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Από το 2004 έχει ιδρύσει την εταιρεία Sidayes by Alexandros Papandreou και το 2007 ξεκίνησε το Studio Sidayes όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής . Έχει γράψει 14 βιβλία και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-393-849-1
Book pages: 
171
Book Dimensions: 
26χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο