Product

Μαγειρέψτε οικονομικά με τον Jamie

Product

Μαγειρικές εντός...

Μαγειρέψτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας

Κωδικός:
68886
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο "Μαγειρέψτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας", θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από συνταγές για γεύματα υπέροχα, υγιεινά και κατάλληλα για την ομάδα του αίματός σας.
Επειδή οι περισσότερες οικογένειες περιλαμβάνουν άτομα με διαφορετικές ομάδες αίματος, αυτές οι συνταγές θα σας επιτρέψουν να φτιάξετε ένα γεύμα για όλους, ώστε να μη χρειάζεται να μαγειρεύετε ξεχωριστά για τον καθέναν.
Εκείνοι που φοβούνται ότι η διατροφή με βάση τις Ομάδες Αίματος θα τους στερήσει την απόλαυση του φαγητού, με τις συνταγές αυτές θα πάψουν να ανησυχούν.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Στο "Μαγειρέψτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας", θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από συνταγές για γεύματα υπέροχα, υγιεινά και κατάλληλα για την ομάδα του αίματός σας. Επειδή οι περισσότερες οικογένειες περιλαμβάνουν άτομα με διαφορετικές ομάδες αίματος, αυτές οι συνταγές θα σας επιτρέψουν να φτιάξετε ένα γεύμα για όλους, ώστε να μη χρειάζεται να μαγειρεύετε ξεχωριστά για τον καθέναν. Εκείνοι που φοβούνται ότι η διατροφή με βάση τις Ομάδες Αίματος θα τους στερήσει την απόλαυση του φαγητού, με τις συνταγές αυτές θα πάψουν να ανησυχούν. Αν η Ομάδα Αίματός σας είναι Ο, πρέπει να καταναλώνετε πρωτεΐνες (κόκκινο κρέας) και λίγους υδατάνθρακες. Αν η Ομάδα Αίματός σας είναι Α, πρέπει να καταναλώνετε πολλά λαχανικά και λίγα λίπη. Αν η Ομάδα Αίματός σας είναι Β, έχετε τη μεγαλύτερη ποικιλία στη διατροφή σας από όλες τις ομάδες αίματος. Αν η Ομάδα Αίματός σας είναι ΑΒ, έχετε τα περισσότερα πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα των ομάδων Α και Β.
Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός μαγειρικής για να τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-364-201-0
Book pages: 
423
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Peter D' Adamo είναι ο γιατρός που καθιέρωσε τη σχέση της διατροφής με τις ομάδες αίματος, μετά από έρευνα 45 ετών. Eίναι φυσιοπαθητικός, εκπαιδευτικός και ερευνητής με μεγάλη διεθνή απήχηση.

Subtitle: 
Ένας πρακτικός οδηγός μαγειρικής για να τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-364-201-0
Book pages: 
423
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο