Product

Μαθήματα προγραμματισμού Borland Pascal 7.0

Product

Μαθήματα προσωπικού μαγνητισμού

Μαθήματα προοπτικής για αρχάριους

Κωδικός:
114215
Αuthor: 
Description: 

Ανεξάρτητα αν το θέμα είναι ένα τοπίο, μια νεκρή φύση ή η ανθρώπινη μορφή, η απόδοση του βάθους στο χαρτί ή στον καμβά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε καλλιτέχνη. Η εφαρμογή της προοπτικής διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο και η ίδια η δημιουργική διαδικασία.
Τα "Μαθήματα προοπτικής για αρχάριους" σας εισάγουν στις θεμελιώδεις έννοιες και τεχνικές της προοπτικής. Πολυάριθμα παραδείγματα, που συνοδεύονται από την ανάλογη εικονογράφηση, καθώς και μια σειρά απλών ασκήσεων, εμβαθύνουν στο θέμα και σας παρέχουν τα εργαλεία για να το κατανοήσετε καλύτερα.

9,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανεξάρτητα αν το θέμα είναι ένα τοπίο, μια νεκρή φύση ή η ανθρώπινη μορφή, η απόδοση του βάθους στο χαρτί ή στον καμβά αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε καλλιτέχνη. Η εφαρμογή της προοπτικής διαδραματίζει τόσο σημαντικό ρόλο όσο και η ίδια η δημιουργική διαδικασία. Τα "Μαθήματα προοπτικής για αρχάριους" σας εισάγουν στις θεμελιώδεις έννοιες και τεχνικές της προοπτικής. Πολυάριθμα παραδείγματα, που συνοδεύονται από την ανάλογη εικονογράφηση, καθώς και μια σειρά απλών ασκήσεων, εμβαθύνουν στο θέμα και σας παρέχουν τα εργαλεία για να το κατανοήσετε καλύτερα. Από τη χρήση των κατευθυντήριων αξόνων ως την έξυπνη χρήση του χρώματος, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει όλα τα στάδια και τις τεχνικές για να δημιουργήσετε το εφέ της τρισδιάστατης εικόνας και να αναπτύξετε και να βελτιώσετε την ικανότητά σας στο σχέδιο και στη ζωγραφική με τη χρήση της προοπτικής.
Publications Date: 
2006
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
25χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο