Product

Μαθαίνοντας τα χρώματα με τον Τσάρλι τον Κροκόδειλο

Product

Μαθαίνοντας την αλφαβήτα

Μαθαίνοντας την αγάπη

Κωδικός:
37675
Αuthor: 
Description: 

Ξέρετε πού ακριβώς θέλετε να βρεθείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς θα φτάσετε εκεί. Ξέρετε με ακρίβεια τι ζητάτε από τη ζωή, αλλά αυτά που ζητάτε δε λένε να φανούν. Ίσως υπάρχει κάποια ασάφεια στο όραμά σας για τη ζωή, ίσως να είστε ακόμη αρκετά συγχυσμένοι σχετικά με τις επιδιώξεις σας. Και, πάνω απ' όλα, οι προσωπικές σχέσεις σας, οι ερωτικές ιδίως, αποτυγχάνουν.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ξέρετε πού ακριβώς θέλετε να βρεθείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς θα φτάσετε εκεί. Ξέρετε με ακρίβεια τι ζητάτε από τη ζωή, αλλά αυτά που ζητάτε δε λένε να φανούν. Ίσως υπάρχει κάποια ασάφεια στο όραμά σας για τη ζωή, ίσως να είστε ακόμη αρκετά συγχυσμένοι σχετικά με τις επιδιώξεις σας. Και, πάνω απ' όλα, οι προσωπικές σχέσεις σας, οι ερωτικές ιδίως, αποτυγχάνουν. Εκείνο που χρειάζεστε είναι η αγάπη, όχι ανόητα ρομάντζα. Αγάπη, όχι περισσότερα χρήματα. Αγάπη, όχι καινούριο αμάξι. Μόνο η αγάπη μπορεί να δώσει νόημα και ουσία στη ζωή σας. Από τη στιγμή που θα βρείτε την αγάπη, τη γνήσια αγάπη για τον ίδιο σας τον εαυτό και ανιδιοτελή, διαρκή αγάπη για όλους, τα πράγματα θα σας φανούν πολύ καλύτερα. Το ερώτημα είναι, φυσικά: Τι πρέπει να κάνετε; Κάθε ζωντανό πλάσμα επιθυμεί να γνωρίσει τη λάμψη της αγάπης. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι τα παράθυρά μας είναι βρόμικα! Τα παράθυρα της καρδιάς και του μυαλού μας βρίθουν από παλιές οδύνες και πληγές, κακές αναμνήσεις και απογοητεύσεις. Τα έχουν θαμπώσει τόσες φοβίες κι αμφιβολίες για τον εαυτό μας, τόσες πολλές και ανακριβείς πληροφορίες, που είναι αδύνατο να τα διαπεράσει η λάμψη της αγάπης.
Subtitle: 
Ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας και την αγάπη που ονειρεύεστε
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0207-1
Book pages: 
403
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ιγιάνλα Βάνζαντ είναι συγγραφέας των βιβλίων "Acts of Faith", "The Value in the Valley", "Faith in the Valley" και "One Day My Soul Just Opened Up", έργων που έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία και γνώρισαν μεγάλη εκδοτική επιτυχία. Ειδικός στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, σύμβουλος πνευματικής ζωής και χειροτονημένη κληρικός, η συγγραφέας δίνει διαλέξεις και προωθεί σεμινάρια στις ΗΠΑ, με αποστολή να συνδράμει στην πνευματική ανάταση γυναικών και ανδρών σε όλη τη χώρα.

Subtitle: 
Ανακαλύπτοντας τον εαυτό σας και την αγάπη που ονειρεύεστε
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-14-0207-1
Book pages: 
403
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο