Product

Μαθαίνω να γράφω και να διαβάζω

Product

Μαθαίνω να γράφω και να διαβάζω με το Δρακολίνο

Μαθαίνω να γράφω και να διαβάζω

Κωδικός:
134428
Manufacturer: 
Description: 

Ο Πάρης και η Αθηνά είναι οι ήρωες αυτού του βιβλίου. Με μικρές ιστορίες από την καθημερινότητα, θα κρατήσουν συντροφιά, στους μικρούς μας φίλους και θα τους προετοιμάσουν για την Α΄ Δημοτικού με παιγνιώδη τρόπο.
Πρόκειται για ένα βιβλίο βασισμένο στην ύλη του σχολικού εγχειριδίου «Η Γλώσσα, γράμματα - λέξεις - ιστορίες» της Α΄ Δημοτικού.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Πάρης και η Αθηνά είναι οι ήρωες αυτού του βιβλίου. Με μικρές ιστορίες από την καθημερινότητα, θα κρατήσουν συντροφιά, στους μικρούς μας φίλους και θα τους προετοιμάσουν για την Α΄ Δημοτικού με παιγνιώδη τρόπο. Πρόκειται για ένα βιβλίο βασισμένο στην ύλη του σχολικού εγχειριδίου «Η Γλώσσα, γράμματα - λέξεις - ιστορίες» της Α΄ Δημοτικού. Διαμορφώθηκε κατάλληλα για παιδιά νηπιαγωγείου. Περιέχει ασκήσεις γραφής και ανάγνωσης για τη σωστή εκμάθηση γραμμάτων, διφθόγγων και λέξεων, παρατηρητικότητας και αντιστοιχίας για την εμπέδωση των γνώσεών τους. Τα παιδιά θα εξασκήσουν τη λεπτή κινητικότητα με δραστηριότητες ζωγραφικής και χαρτοκολλητικής και παράλληλα θα ψυχαγωγηθούν. Τέλος, μπορούν να παίξουν με τις καρτέλες και να κάνουν εξάσκηση στην ανάγνωση σχηματίζοντας λέξεις και φράσεις μέσα από το βιβλίο.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-381-380-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μαρία Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι νηπιαγωγός και υπεύθυνη τμήματος σε νηπιακό σταθμό.
Τελείωσε τις παιδαγωγικές της σπουδές το 1989. Ενδιαφέρεται για την εξέλιξη των παιδιών μέσα από τη δημιουργία και τη γνώση. Από το 1992 έως το 1996 ασχολήθηκε και με τη μουσειακή αγωγή, για την προσχολική ηλικία.
Το 2000 εκδόθηκαν θεατρικά της έργα με τίτλο: "Οι Μικροί Θεατρίνοι". Ακολούθησαν τα εκπαιδευτικά βιβλία: "Μάθε παιχνιδάκια με γραμμές και σχηματάκια", "Α, Β, ...Θ, φτου και βγήκα", "1, 2, 3, φτου ξελευτερία", "Μια βόλτα με τα γράμματα", "Μια βόλτα με τους αριθμούς", ασκήσεις για παιδιά από 3 έως 6 ετών, "Οι Αλφαβητούληδες" καθώς επίσης και το παραμύθι: "Χριστούγεννα στη Χώρα του Βυθού", όλα από τις εκδόσεις Χατζηλάκος.
Συνεργάζεται με το περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο"

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-381-380-Χ
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο