Product

Μαθηματικά

Product

Μαθηματικά

Μαθηματικά

Κωδικός:
166044
Description: 

Πρόσθεση και αφαίρεση - Πολλαπλασιασμός και διαίρεση - Προπαίδεια - Επαναληπτικές ασκήσεις

Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό βιβλίο που θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό για γονείς, νηπιαγωγούς και δασκάλους αλλά και αχώριστο σύντροφο για τους μικρούς μας φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γνώση.

Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν πράξεις, λύνουν παζλ και σταυρόλεξα με αριθμούς, ψάχνουν στα κρυπτόλεξα, αντιστοιχίζουν πράξεις και αποτελέσματα, μαθαίνουν την προπαίδεια, λύνουν σπαζοκεφαλιές, δοκιμάζουν και ελέγχουν τις γνώσεις τους.

7,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πρόσθεση και αφαίρεση - Πολλαπλασιασμός και διαίρεση - Προπαίδεια - Επαναληπτικές ασκήσεις Ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό βιβλίο που θα αποτελέσει πολύτιμο βοηθό για γονείς, νηπιαγωγούς και δασκάλους αλλά και αχώριστο σύντροφο για τους μικρούς μας φίλους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη γνώση. Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν πράξεις, λύνουν παζλ και σταυρόλεξα με αριθμούς, ψάχνουν στα κρυπτόλεξα, αντιστοιχίζουν πράξεις και αποτελέσματα, μαθαίνουν την προπαίδεια, λύνουν σπαζοκεφαλιές, δοκιμάζουν και ελέγχουν τις γνώσεις τους. Καλή διασκέδαση στο υπέροχο ταξίδι της γνώσης που μόλις ξεκινάει!
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9461-69-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9461-69-7
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σπειροειδές