Product

Μαριτάνα. Ποπολάρος. Θείος Όνειρος

Product

Μαρκ Σαγκάλ

Μαριχουάνα

Κωδικός:
95458
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η μαριχουάνα είναι μακράν η πιο διαδεδομένη από τις απαγορευμένες ψυχοτρόπες ουσίες στις ΗΠΑ αλλά και στις περισσότερες χώρες ανά την υφήλιο.
Οι νόμοι και οι προσωπικές αποφάσεις του κάθε ατόμου σχετικά με τη χρήση της μαριχουάνας θα έπρεπε να διαμορφώνονται με βάση επιστημονικά στοιχεία, πραγματικές και διασταυρωμένες πληροφορίες και φυσικά με γνώμονα την κοινή λογική. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Αντ΄ αυτού κυκλοφορούν μύθοι που αφορούν την μαριχουάνα και ειδικά στις ΗΠΑ οι μύθοι αυτοί κυκλοφορούν σε αφθονία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μαριχουάνα είναι μακράν η πιο διαδεδομένη από τις απαγορευμένες ψυχοτρόπες ουσίες στις ΗΠΑ αλλά και στις περισσότερες χώρες ανά την υφήλιο. Οι νόμοι και οι προσωπικές αποφάσεις του κάθε ατόμου σχετικά με τη χρήση της μαριχουάνας θα έπρεπε να διαμορφώνονται με βάση επιστημονικά στοιχεία, πραγματικές και διασταυρωμένες πληροφορίες και φυσικά με γνώμονα την κοινή λογική. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ. Αντ΄ αυτού κυκλοφορούν μύθοι που αφορούν την μαριχουάνα και ειδικά στις ΗΠΑ οι μύθοι αυτοί κυκλοφορούν σε αφθονία. Το βιβλίο αυτό περιέχει έγκυρα και επιστημονικά στοιχεία σχετικά με τις επιδράσεις της μαριχουάνας στον άνθρωπο και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την ουσία αυτή, αλλά και σε όσους ανησυχούν για τα άτομα που κάνουν χρήση μαριχουάνας. Είναι ένα βιβλίο κατάλληλο για γονείς, εφήβους, εκπαιδευτικούς και σχολικούς λειτουργούς, για όσους εργάζονται σε κέντρα απεξάρτησης, γιατρούς αλλά και όσους νομοθετούν και εφαρμόζουν τους νόμους εναντίον ορισμένων ψυχοτρόπων ουσιών. Είναι ένα βιβλίο για όσους αγαπούν τη μαριχουάνα αλλά και για όσους τη μισούν.
Subtitle: 
Μύθοι και αλήθειες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-436-124-4
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Lynn Zimmer είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο City της Νέας Υόρκης. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Operation Pressure Point and the Disruption of Street-Level Drug Trafficking (Νέα Υόρκη, Νομική Σχολή, 1987) και Women Guarding Men ( Εφημερίδα Πανεπιστημίου του Σικάγο, 1986).
Επίσης έχει εκδόσει πολλά άρθρα σχετικά με την χρήση ναρκωτικών και νομικών θεμάτων.

Subtitle: 
Μύθοι και αλήθειες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-436-124-4
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο