Product

Μαχητικές διαδρομές

Product

Μαχητική δημοσιογραφία

Μαχητική αυτοάμυνα

Κωδικός:
156643
Description: 

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει τον ασκούμενο τόσο στην εκμάθηση των τεχνικών αυτοάμυνας, όσο και στην εξάσκησή του για την εδραίωση και την σταθεροποίηση των μορφών αντίδρασης. Οι φωτογραφίες και τα σκίτσα τονίζουν την κίνηση αντίδρασης, δίνοντας τα χαρακτηριστικά της κάθε μορφής αντιμετώπισης.

Η γνώση της Μαχητικής Αυτοάμυνας, εξαφανίζει τις διαφορές του αντιπάλου σε όγκο, βάρος, ύψος και δύναμη, χαρίζοντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απρόσμενης απειλής.

32,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να βοηθήσει τον ασκούμενο τόσο στην εκμάθηση των τεχνικών αυτοάμυνας, όσο και στην εξάσκησή του για την εδραίωση και την σταθεροποίηση των μορφών αντίδρασης. Οι φωτογραφίες και τα σκίτσα τονίζουν την κίνηση αντίδρασης, δίνοντας τα χαρακτηριστικά της κάθε μορφής αντιμετώπισης. Η γνώση της Μαχητικής Αυτοάμυνας, εξαφανίζει τις διαφορές του αντιπάλου σε όγκο, βάρος, ύψος και δύναμη, χαρίζοντας ταυτόχρονα αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απρόσμενης απειλής. Η Τέχνη της Μαχητικής Αυτοάμυνας δεν βασίζεται στη μέγιστη δύναμη, αλλά στην ψυχολογία, στη γνώση της ανατομίας και στην επιδεξιότητα που προέρχεται από την εξάσκηση, εκτελώντας κινήσεις με το σώμα και τα άκρα ως αμυντικά και επιθετικά μέσα. Είναι μια μέθοδος άμυνας και επίθεσης σε περίπτωση συμπλοκής σώμα με σώμα, που πρωταρχικό στόχο έχει να βγάλει εκτός μάχης οποιονδήποτε εκδηλώσει εναντίον μας ξαφνική επίθεση, χαρίζοντας μας έτσι την ικανότητα επικράτησης τη στιγμή της συμπλοκής. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Η Δομή της Αυτοάμυνας Τεχνικά Χαρακτηριστικά Αυτοάμυνας Βασικές Αρχές μιας Αυτοάμυνας Τεχνική Ανάλυση Βασικών Ασκήσεων Αυτοάμυνας Τεχνικές Ανατροπών Η Γροθιά Τα Λακτίσματα Τυποποιημένες Ασκήσεις Αυτοάμυνας Βοηθητικά Μέσα Εξάσκησης Τεχνικών Αυτοάμυνας Αυτοάμυνα Σωμάτων Ασφαλείας Η Φυσική Κατάσταση της Αυτοάμυνας Πλάνο Ημερήσιας Εκπαίδευσης της Αυτοάμυνας Η Ψυχολογική Ετοιμότητα για Μάχη Σώμα με Σώμα Γνωριμία με τους Εκπαιδευτές
Subtitle: 
Αυτοάμυνα για όλους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8410-49-5
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αυτοάμυνα για όλους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8410-49-5
Book pages: 
344
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο