Product

Με θέα τη Γη

Product

Με θέα τη ζωή

Με θέα τη Γη

Κωδικός:
87161
Manufacturer: 
Description: 

[...] Ας μην πλανιόμαστε: το βιβλίο αυτό δεν είναι μια απλή διαδοχή εικόνων. Είναι μια μαρτυρία, ένα έργο. Το έργο ενός πολίτη του κόσμου που θέλει, στην απαρχή της τρίτης χιλιετίας, να καταδείξει την άποψή του για τη Γη, για την ομορφιά της όπως και για τις παρεκκλίσεις της.
Πίσω από τον ενθουσιασμό κρύβεται η ανησυχία. Ανησυχία για τη μεταμόρφωση του πλανήτη που στριμώχνεται ανάμεσα στην αύξηση του πληθυσμού και την εκβιομηχάνιση.

55,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ας μην πλανιόμαστε: το βιβλίο αυτό δεν είναι μια απλή διαδοχή εικόνων. Είναι μια μαρτυρία, ένα έργο. Το έργο ενός πολίτη του κόσμου που θέλει, στην απαρχή της τρίτης χιλιετίας, να καταδείξει την άποψή του για τη Γη, για την ομορφιά της όπως και για τις παρεκκλίσεις της. Πίσω από τον ενθουσιασμό κρύβεται η ανησυχία. Ανησυχία για τη μεταμόρφωση του πλανήτη που στριμώχνεται ανάμεσα στην αύξηση του πληθυσμού και την εκβιομηχάνιση. Τα κείμενα που συνοδεύουν τις εικόνες, είναι η αντίστιξη σε μια εικόνα της Γης, την οποία αποδίδει με τρόπο εκθαμβωτικό· είναι κείμενα ρεαλιστικά, που καταγράφουν τη σημερινή κατάσταση του πλανήτη. Προσοχή όμως· αυτό το βιβλίο, και οι εκθέσεις που το συνοδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου, δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι μόνον η αρχή. Σε κάθε θέμα που ανέπτυξε εδώ και είκοσι χρόνια ο Yann Arthus-Bertrand, μπόρεσε πάντοτε να εμβαθύνει, από τα Λιοντάρια του που τα παραμόνευε για μια διετία ως τα Θηρία που εξακολουθεί να παρακολουθεί κάθε χρόνο. Η θεματική του έχει πάντοτε ως άξονα τη συνέχεια. [...]
Subtitle: 
Ο πλανήτης μας τον 21ο αιώνα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-490-065-Χ
Book pages: 
462
Book Dimensions: 
38χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ο πλανήτης μας τον 21ο αιώνα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-490-065-Χ
Book pages: 
462
Book Dimensions: 
38χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο