Product

Με το ένα και το δύο

Product

Με το ζόρι ανδριάντα

Με το ένα με το δύο με το τρία... μεγαλώνω

Κωδικός:
93983
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο "Με το ένα με το δύο με το τρία... μεγαλώνω!" είναι ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό εγχειρίδιο, που θα λύσει τις απορίες σου σχετικά με όλα αυτά τα παράξενα που σου συμβαίνουν τώρα τελευταία.
- Τι ακριβώς σημαίνει "μεγαλώνω";
- Γιατί βγάζω τόσες τρίχες;
- Γιατί μυρίζει ο ιδρώτας μου;
- Τι μπορώ να κάνω για τα σπυράκια μου;
- Γιατί παίρνω απότομα βάρος;
- Τι συμβαίνει στο σώμα μου "εκείνες τις μέρες του μήνα";

6,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Με το ένα με το δύο με το τρία... μεγαλώνω!" είναι ένα πολύ χρήσιμο και πρακτικό εγχειρίδιο, που θα λύσει τις απορίες σου σχετικά με όλα αυτά τα παράξενα που σου συμβαίνουν τώρα τελευταία. - Τι ακριβώς σημαίνει "μεγαλώνω"; - Γιατί βγάζω τόσες τρίχες; - Γιατί μυρίζει ο ιδρώτας μου; - Τι μπορώ να κάνω για τα σπυράκια μου; - Γιατί παίρνω απότομα βάρος; - Τι συμβαίνει στο σώμα μου "εκείνες τις μέρες του μήνα"; Αν ψάχνεις κι εσύ την απάντηση σ' αυτές τις ερωτήσεις, διάβασε το βιβλίο αυτό. Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δεχτείς με χαρά τις συναρπαστικές αλλαγές που γίνονται στο σώμα σου.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2710-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Λίντα Μαντάρας έχει γράψει 12 βιβλία για την υγεία και τη φροντίδα των παιδιών και οδηγούς για τους γονείς. Τρία από αυτά έχουν κερδίσει το βραβείο για το "Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς" της Ένωσης Βιβλιοθηκών Αμερικής. Είναι παγκοσμίως γνωστή - σε βιβλιοθηκάριους, δασκάλους, γονείς, νοσοκόμες, γιατρούς και κυρίως παιδιά - για το μοναδικό, συμβουλευτικό γράψιμό της, την έξοχη οργάνωσή της και τον ουσιαστικό τρόπο με τον οποίο καλύπτει την εμπειρία της εφηβείας. Για περισσότερα από 20 χρόνια έχει διδάξει σεξουαλική αγωγή και αγωγή υγείας σε κορίτσια και αγόρια στην Καλιφόρνια, διευθύνει εργαστήρια για δασκάλους, γονείς και βιβλιοθηκάριους και έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Συχνά δίνει διαλέξεις σε δασκάλους, βιβλιοθηκάριους, νοσοκόμες και γονείς, προτρέποντάς τους να μιλάνε με τα παιδιά για την εφηβεία.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2710-0
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο