Product

Μεθοδολογία έρευνας στην αισθητική και κοσμητολογία

Product

Μεθοδολογία έρευνας στο χώρο της υγείας

Μεθοδολογία έρευνας στις επιστήμες της αγωγής

Κωδικός:
74702
Manufacturer: 
Description: 

Στόχος του βιβλίου είναι να καθοδηγήσει με σαφήνεια, ακρίβεια και απλότητα τον νέο ερευνητή (μελετητή) στη μεθοδολογία της έρευνας. Να τον μάθει πώς πρέπει να οργανώνει, να εκτελεί, να αναλύει και να παρουσιάζει μια έρευνα και με βάση αυτές τις γνώσεις να μπορεί να αντιλαμβάνεται ό,τι έχει σχέση με την έρευνα και να προχωρεί σε οποιονδήποτε τομέα της χωρίς καμία δυσκολία.
Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τις εξής καινοτομίες:

26,73 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου είναι να καθοδηγήσει με σαφήνεια, ακρίβεια και απλότητα τον νέο ερευνητή (μελετητή) στη μεθοδολογία της έρευνας. Να τον μάθει πώς πρέπει να οργανώνει, να εκτελεί, να αναλύει και να παρουσιάζει μια έρευνα και με βάση αυτές τις γνώσεις να μπορεί να αντιλαμβάνεται ό,τι έχει σχέση με την έρευνα και να προχωρεί σε οποιονδήποτε τομέα της χωρίς καμία δυσκολία. Το παρόν βιβλίο παρουσιάζει τις εξής καινοτομίες: α) Η διδακτική προσέγγιση του υλικού. Ο τρόπος παρουσίασής του είναι καθοριστικός προκειμένου να αφομοιωθεί και να μπορεί να εφαρμοστεί απ' όλους τους ενδιαφερομένους (φοιτητές, δασκάλους, καθηγητές, ερευνητές κ.λπ.). β) Η σύνδεση της θεωρίας με την πράξη. γ) Η ενσωμάτωση των απαραίτητων γνώσεων της Στατιστικής στη μεθοδολογία της έρευνας.
Subtitle: 
Μια διδακτική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-460-926-2
Book pages: 
406
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Καραγεώργος είναι μαθηματικός με διδακτορικές σπουδές στην Αγγλία. Υπηρέτησε τριάντα πέντε χρόνια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως καθηγητής, γυμνασιάρχης, λυκειάρχης, σχολικός σύμβουλος, μόνιμος πάρεδρος και σύμβουλος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Διδάσκει ως επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (τομέας Παιδαγωγικής του τμήματος Φ.Π.Ψ.). Στη μακρόχρονη εκπαιδευτική του θητεία δίδαξε το μάθημα των μαθηματικών σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου, ασχολήθηκε με τη σύνταξη αναλυτικών προγραμμάτων, τη συγγραφή διδακτικών εγχειριδίων, που διδάσκονται στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, την παραγωγή υποστηρικτικού διδακτικού υλικού για τα μαθηματικά και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Έχει γράψει αρκετά βιβλία μαθηματικών και έχει δημοσιεύσει σε ελληνικά και ξένα περιοδικά περισσότερες από πενήντα εργασίες που αναφέρονται στα προηγούμενα αντικείμενα και στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

Subtitle: 
Μια διδακτική προσέγγιση
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-460-926-2
Book pages: 
406
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο