Product

Μετά τον Ρίβερ

Product

Μετά τον τρόμο

Μετά τον τρίτο δρόμο

Κωδικός:
136641
Manufacturer: 
Description: 

Το Εργατικό Κόμμα, με την αποχώρηση του Τόνι Μπλερ και την ανάδειξη του Γκόρντον Μπραουν ως νέου ηγέτη, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Η αλλαγή ηγεσίας μπορεί, ενδεχομένως, να συντελέσει στην αναζωογόνηση του κόμματος, αλλά η νίκη για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα είναι αδύνατη, αν η ιδεολογική θέση και η πολιτική αντίληψη των Εργατικών δεν ανανεωθεί πλήρως.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Εργατικό Κόμμα, με την αποχώρηση του Τόνι Μπλερ και την ανάδειξη του Γκόρντον Μπραουν ως νέου ηγέτη, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Η αλλαγή ηγεσίας μπορεί, ενδεχομένως, να συντελέσει στην αναζωογόνηση του κόμματος, αλλά η νίκη για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα είναι αδύνατη, αν η ιδεολογική θέση και η πολιτική αντίληψη των Εργατικών δεν ανανεωθεί πλήρως. Τι μορφή πρέπει να πάρουν αυτές οι αλλαγές; Ο Anthony Giddens, ο "εμβληματικός φιλόσοφος των Νέων Εργατικών", υποστηρίζει ότι οι πολιτικές των Εργατικών πρέπει να αναδιαμορφωθούν ριζικά στα πεδία που υπήρξαν ανεπιτυχείς ή εκεί που έχουν ανακύψει νέα προβλήματα. Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εξασφάλιση μιας τέταρτης θητείας δεν είναι η ανανέωση του Συντηρητικού Κόμματος, αλλά η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων, η οποία μέχρι στιγμής επεκτείνεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Οι Εργατικοί πρέπει να εμφανιστούν ως κόμμα ουσίας και να υιοθετήσουν ό,τι ο συγγραφέας ονομάζει "Συμβόλαιο με το Μέλλον" -ένα πολιτικό πρόγραμμα ικανό να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που βρίσκονται γύρω μας.
Subtitle: 
‘‘H σειρά σας, κύριε Μπράουν’’
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-435-209-1
Book pages: 
339
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Anthony Giddens θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους κοινωνιολόγους και θεωρητικούς της Σοσιαλδημοκρατίας. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ άλλων των πολιτικών δοκιμίων "Πέραν της Αριστεράς και της Δεξιάς" και "Ο Τρίτος Δρόμος". Ως θεωρητικός του λεγόμενου "Τρίτου Δρόμου", ο Giddens έχει επεξεργαστεί μια σφαιρική πρόταση για την ανανέωση της σοσιαλδημοκρατικής στρατηγικής.

Subtitle: 
‘‘H σειρά σας, κύριε Μπράουν’’
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-435-209-1
Book pages: 
339
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο