Product

Μεταλλογνωσία

Product

Μεταλλογνωσία

Μεταλλογνωσία

Κωδικός:
83992
Manufacturer: 
Description: 

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι η, μέσω εργαστηριακών ασκήσεων, κατανόηση των βασικών σχέσεων μεταξύ δομής, διεργασιών και ιδιοτήτων των υλικών, καθώς και των τεχνικών ελέγχου της ποιότητάς των. Είναι αυτονόητο ότι στον περιορισμένο όγκο που εξ' αντικειμένου έχει ένα εργαστηριακό - διδακτικό βιβλίο και στον περιορισμένο χρόνο του ενός εξαμήνου διδασκαλίας, δεν μπορεί να καλύπτονται όλα τα σχετικά θέματα και για το λόγο αυτό έχει γίνει μια επιλεκτική παρουσίαση των σχετικών θεμάτων.

23,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι η, μέσω εργαστηριακών ασκήσεων, κατανόηση των βασικών σχέσεων μεταξύ δομής, διεργασιών και ιδιοτήτων των υλικών, καθώς και των τεχνικών ελέγχου της ποιότητάς των. Είναι αυτονόητο ότι στον περιορισμένο όγκο που εξ' αντικειμένου έχει ένα εργαστηριακό - διδακτικό βιβλίο και στον περιορισμένο χρόνο του ενός εξαμήνου διδασκαλίας, δεν μπορεί να καλύπτονται όλα τα σχετικά θέματα και για το λόγο αυτό έχει γίνει μια επιλεκτική παρουσίαση των σχετικών θεμάτων. Το βιβλίο απευθύνεται στους φοιτητές Τεχνολογικών και Πολυτεχνικών Σχολών και οι συγγραφείς θεωρούν ως δεδομένη τη γνώση βασικών χημικών, φυσικών και μαθηματικών εννοιών. Στο τέλος κάθε εργαστηριακής άσκησης υπάρχει ικανός αριθμός ασκήσεων και ερωτήσεων που σκοπό έχουν την εμπέδωση της ύλης καθώς και ενδεικτική βιβλιογραφία για όσους ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν περισσότερο σε κάποια τεχνική ελέγχου. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Εργαστηριακές ασκήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-896-9
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Αθανάσιος Δ. Παπαργύρης είναι τακτικός καθηγητής ποιοτικού ελέγχου και τεχνολογίας υλικών στο Τμήμα Θετικών Επιστημών του Τ.Ε.Ι. Λάρισας και μέλος ΣΕΠ του Μεταπτυχιακού Τμήματος "Διασφάλισης Ποιότητας". Έχει περισσότερες από 60 δημοσιεύσεις, συναφείς με την ειδικότητα του, σε έγκριτα περιοδικά και πρακτικά συνεδρίων, καθώς και σημαντικό αριθμό βιβλίων στα αντικείμενα της Τεχνολογίας Υλικών και του Ποιοτικού Ελέγχου. Είναι κριτής σε πλήθος διεθνών επιστημονικών περιοδικών.

Subtitle: 
Εργαστηριακές ασκήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-431-896-9
Book pages: 
327
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο