Product

Μετάξι στον κήπο

Product

Μεταξύ

Μεταξουργείο η Αρμονία

Κωδικός:
100419
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Τζόνι Λιμ είναι ένα θρύλος για την περιοχή του. Φτωχός και αμόρφωτος, πολέμησε με απαράμιλλο θάρρος τους Ιάπωνες, έτοιμος να θυσιαστεί για το λαό του, και κατάφερε να αναρριχηθεί κοινωνικά αποκτώντας φήμη και πλούτη. Τουλάχιστον έτσι λένε οι κάτοικοι της κοιλάδας Κίντα στη Μαλαισία. Γιατί ο γιος του έχει διαφορετική γνώμη...

7,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Τζόνι Λιμ είναι ένα θρύλος για την περιοχή του. Φτωχός και αμόρφωτος, πολέμησε με απαράμιλλο θάρρος τους Ιάπωνες, έτοιμος να θυσιαστεί για το λαό του, και κατάφερε να αναρριχηθεί κοινωνικά αποκτώντας φήμη και πλούτη. Τουλάχιστον έτσι λένε οι κάτοικοι της κοιλάδας Κίντα στη Μαλαισία. Γιατί ο γιος του έχει διαφορετική γνώμη... Ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο Τζόνι Λιμ; Πατριώτης ή προδότης; Ήρωας ή απατεώνας; Μέσα από τις αφηγήσεις τριών διαφορετικών προσώπων, του γιου του, της γυναίκας του και του καλύτερου φίλου του, αναδύεται με αριστοτεχνικό τρόπο το πορτρέτο ενός αινιγματικού άντρα αλλά και η τοιχογραφία μιας εξωτικής χώρας. Ένα δυνατό μυθιστόρημα, τυλιγμένο στη μεταξένια γοητεία του ανατολίτικου τοπίου!
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-274-959-8
Book pages: 
519
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Tας Ο γεννήθηκε στην Ταϊπέι και μεγάλωσε στη Μαλαισία. Κατά τα εφηβικά του χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αγγλία, όπου σπούδασε δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του East Anglia. Σήμερα ζει στο Λονδίνο. Το πρώτο του μυθιστόρημα "Μεταξουργείο η Αρμονία" ήταν υποψήφιο για το βραβείο Booker, ενώ τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 10 χώρες.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-274-959-8
Book pages: 
519
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο