Product

Μηχανική των υλικών ΙΙ

Product

Μηχανική υποστήριξη της αναπνοής στην επείγουσα ιατρική και εντατική θεραπεία

Μηχανική των φωτοβολταϊκών συστημάτων

Κωδικός:
89716
Manufacturer: 
Description: 

[...] Το σύγγραμμα αυτό στοχεύει ακριβώς στο να ικανοποιήσει ανάγκες που πηγάζουν από το σχεδιασμό, την προώθηση και εφαρμογή της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας στον αστικό, αγροτικό και βιομηχανικό τομέα.
Το περιεχόμενό του βασίστηκε στις διαλέξεις που έχει δώσει ο συγγραφέας τόσο στο ΤΕΙ της Πάτρας, όσο και στο Πολυτεχνείο του Brasov, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Εφηρμοσμένων Επιστημών του Aachen/Juelich της Γερμανίας, ως επίτιμος καθηγητής και επισκέπτης καθηγητής αντίστοιχα. [...]
(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

47,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το σύγγραμμα αυτό στοχεύει ακριβώς στο να ικανοποιήσει ανάγκες που πηγάζουν από το σχεδιασμό, την προώθηση και εφαρμογή της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας στον αστικό, αγροτικό και βιομηχανικό τομέα. Το περιεχόμενό του βασίστηκε στις διαλέξεις που έχει δώσει ο συγγραφέας τόσο στο ΤΕΙ της Πάτρας, όσο και στο Πολυτεχνείο του Brasov, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Εφηρμοσμένων Επιστημών του Aachen/Juelich της Γερμανίας, ως επίτιμος καθηγητής και επισκέπτης καθηγητής αντίστοιχα. [...] (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Τεχνολογία, μελέτες, εφαρμογές: 55 λυμένα προβλήματα και ακήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-431-Χ
Book pages: 
598
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωκράτης Καπλάνης γεννήθηκε στα Μέγαρα, το 1948. Είναι πτυχιούχος φυσικός (Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), κάτοχος M.Sc στην πυρηνική μηχανική (Πανεπιστήμιο Aston, Αγγλία) και διδάκτωρ του πανεπιστημίου Πατρών.
Είναι καθηγητής στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) στο τμήμα μηχανολόγων του ΤΕΙ Πατρών, επίτιμος καθηγητής στο πανεπιστήμιο Brasov της Ρουμανίας και καθηγητής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, Energy Systems, του Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών του Aachen (Γερμανία), όπου διδάσκει το μάθημα "Μηχανική των φωτοβολταϊκών συστημάτων".
Είναι μέλος της τριμερούς επιτροπής του μεταπτυχιακού προγράμματος: "Design and management of renewable energy systems" του πανεπιστημίου Brasov και Pitesti.
Κατά την περίοδο 1999-2002 συντόνισε μία ομάδα από 12 πανεπιστήμια της Ευρώπης για την ανάπτυξη του μεταπτυχιακού προγράμματος "Solar Energy: Technology and management".
Από το 2003 είναι ο υπεύθυνος του Ευρωπαϊκού θερινού εντατικού προγράμματος "PV Systems: Teaching and learning".
Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων και μελετών, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει καινοτομίες και εφαρμογές των Α.Π.Ε. σε διάφορους τομείς.

Subtitle: 
Τεχνολογία, μελέτες, εφαρμογές: 55 λυμένα προβλήματα και ακήσεις
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-411-431-Χ
Book pages: 
598
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο