Product

Μια καλόκαρδη μηχανή

Product

Μια καμηλοπάρδαλη και μισή

Μια κάλτσα που τη λέγαν Ευρυδίκη

Κωδικός:
20647
Description: 

Και βέβαια δεν είμαι μια συνηθισμένη κάλτσα.
Με τέτοιο όνομα βαρύ στις πλάτες μου, δηλαδή Ευρυδίκη, είναι δυνατό να ζήσω όπως όλοι οι άλλοι;
Ζούσα μια ευτυχισμένη ζωή στη Ρουχοπολιτεία με τον άντρα μου, τον Ευριπίδη, και άλλους συγγενείς, στο σπίτι των Χατζηχαρομοφάηδων. Μια ωραία πρωία μια ξαφνική κλοτσιά του υιού Χατζηχαρομοφάη με προσγείωσε στο παιδικό δωμάτιο.
Μπρρ! Ένα δωμάτιο όπου βασίλευε η θλίψη και η σιωπή.

11,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Και βέβαια δεν είμαι μια συνηθισμένη κάλτσα. Με τέτοιο όνομα βαρύ στις πλάτες μου, δηλαδή Ευρυδίκη, είναι δυνατό να ζήσω όπως όλοι οι άλλοι; Ζούσα μια ευτυχισμένη ζωή στη Ρουχοπολιτεία με τον άντρα μου, τον Ευριπίδη, και άλλους συγγενείς, στο σπίτι των Χατζηχαρομοφάηδων. Μια ωραία πρωία μια ξαφνική κλοτσιά του υιού Χατζηχαρομοφάη με προσγείωσε στο παιδικό δωμάτιο. Μπρρ! Ένα δωμάτιο όπου βασίλευε η θλίψη και η σιωπή. "Και γιατί, παρακαλώ;" θα μου πείτε. "Εμείς ξέρουμε ότι στα παιδικά δωμάτια υπάρχει μόνο η χαρά". Λάθος κάνετε, αγαπητοί μου. Τι έχετε να πείτε για τις μαύρες σακούλες που εξαφανίζουν παλιά ρούχα και παιχνίδια; Σακούλες που παίρνουν το δρόμο για την Αποθήκη. Η αλήθεια είναι ότι οι μαύρες σακούλες με βασάνισαν πολύ και για χάρη τους ξεκίνησα ένα μεγάλο ταξίδι, με την ελπίδα να εγκαταστήσω ξανά τη χαρά στο παιδικό δωμάτιο. Πού να σας τα λέω, είδα και ένιωσα τόσα πολλά σ' αυτό το μαγικό ταξίδι, που αποφάσισα να σας τα διηγηθώ. Κάντε λίγη υπομονή. Σσς... Ξαπλάρετε και γυρίστε με μπρούμυτα, έτσι θα με ακούτε καλύτερα.
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-14-0157-1
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε στην Αχαΐα το Νοέμβρη του 1966. Οι μοίρες τής είπαν ότι για να αντιμετωπίσει τη ζωή πρέπει να χαμογελά. Από τότε, ψάχνει το αντιβιοτικό ενάντια στην άχαρη πραγματικότητα γράφοντας για παιδιά, οργανώνοντας πρωτότυπες εκπαιδευτικές δράσεις και διαδικτυακούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς στη χώρα της Βιβλιοπαμφαγονίας, υπηρετώντας, πάντα, το δημόσιο σχολείο.
Ως επιμορφώτρια στις Καινοτόμες Δράσεις Ενίσχυσης της Φιλαναγνωσίας προτείνει "Μαγικές Βιβλιοαποδράσεις" στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέσα από βιωματικά σεμινάρια και επιμορφωτικές ημερίδες.
Ξεπροβοδίζει τα γραπτά της σε εκπαιδευτικά περιοδικά, στον τύπο, σε συνέδρια, πολιτιστικές δράσεις και διαδικτυακούς τόπους. Γράφει βιβλιοκριτικές στη στήλη "Βιβλία για Νέους" στον "Μαγικό Κόσμο" της ηλεκτρονικής εφημερίδας www.kosvoice.gr Ξύνει ανελέητα τα μολύβια της για να συναντήσει τους μικρούς αναγνώστες μέσα από παιδικά μυθιστορήματα και παραμύθια.
Έχει χαμογελαστά όνειρα τα οποία μοιράζεται με τους αναγνώστες της. Επεισόδια από αυτά τα όνειρα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην προσωπική της ιστοσελίδα: www.anastasiaefstathiou.gr

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-14-0157-1
Book pages: 
252
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο