Product

Μικροοικονομική

Product

Μικροοικονομική ανάλυση

Μικροοικονομική - Μακροοικονομική ΤΕ - ΑΣΕΠ

Κωδικός:
119903
Description: 

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με έναν οδηγό που θα σας προετοιμάσει ολοκληρωμένα και μεθοδικά!
Το βιβλίο καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη για τις εξετάσεις στο γνωστικό αντικείμενο της Μικροοικονομικής - Μακροοικονομικής για την κατηγορία ΤΕ.
Περιλαμβάνει τη σχετική θεωρία του διαγωνισμού, ποικιλία ανάλυσης θεμάτων, ερωτήσεις προηγουμένων ετών και θέματα πολλαπλών επιλογών.
Η αποτελεσματικότερη κατανόηση των θεμάτων επιτυγχάνεται μέσω αναλυτικών υποδείξεων και λύσεων επί του συνόλου των θεμάτων του βιβλίου.

35,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εξασφαλίστε την επιτυχία σας στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με έναν οδηγό που θα σας προετοιμάσει ολοκληρωμένα και μεθοδικά! Το βιβλίο καλύπτει εξ ολοκλήρου την ύλη για τις εξετάσεις στο γνωστικό αντικείμενο της Μικροοικονομικής - Μακροοικονομικής για την κατηγορία ΤΕ. Περιλαμβάνει τη σχετική θεωρία του διαγωνισμού, ποικιλία ανάλυσης θεμάτων, ερωτήσεις προηγουμένων ετών και θέματα πολλαπλών επιλογών. Η αποτελεσματικότερη κατανόηση των θεμάτων επιτυγχάνεται μέσω αναλυτικών υποδείξεων και λύσεων επί του συνόλου των θεμάτων του βιβλίου. Με τον τρόπο αυτό ο υποψήφιος καταρτίζεται θεωρητικά, ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να εμπεδώσει τις γνώσεις που αποκομίζει στην πράξη, να διαπιστώσει τυχόν αδυναμίες του και να τις καλύψει. Το βιβλίο περιλαμβάνει: - τα θέματα των διαγωνισμών προηγουμένων ετών - συνοπτικά τη θεωρία των διαγωνισμών - πρωτότυπη ανάλυση θεμάτων σε θέματα πολλαπλών επιλογών - σχετικές υποδείξεις-λύσεις για όλα τα θέματα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-018-Χ
Book pages: 
412
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Σ. Βεργούρος είναι καθηγητής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Δημόσιο Ενιαίο Λύκειο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος "Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών" του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας και έχει αναπτύξει πλούσια διδακτική δράση, αφού εργάστηκε επί σειρά ετών ως καθηγητής Μέσης εκπαίδευσης στον ιδιωτικό τομέα και ως καθηγητής σε φροντιστηριακά τμήματα πανεπιστημιακού επιπέδου και σε κέντρα ελευθέρων σπουδών. Επιπλέον έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα συμμετέχοντας σε μαθηματική και στατιστική επεξεργασία διδακτορικών διατριβών της οικονομικής επιστήμης.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-461-018-Χ
Book pages: 
412
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο