Product

ΜΟΥΣΙΚώ

Product

Μουσολίνι

Μουσκεμένα Χριστούγεννα

Κωδικός:
126101
Manufacturer: 
Description: 

Η περιπέτεια ενός αγγελόψαρου που πίστεψε ότι και ο βυθός αξίζει να έχει τα δικά του Χριστούγεννα. Κι ενός Αγιου ΒασίΛη που βαρέθηκε να περνάει τα Χριστούγεννα μέσα στα εμπορικά κέντρα. Και μιας θαλάσσιας χελώνας που βρήκε ευκαιρία να αξιοποιήσει τις γνώσεις των εκατόν τριάντα χρόνων της. Κι ενός νάνου-Γκόμπι που θελησε να γίνει γίγαντας. Κι ενός αρχηγού-καρχαρία που αποφάσισε να τους σταματήσει.

Μέσα από ένα ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα, βουτάμε κι εμείς, μαζί με τον Άγιο Βασίλη, στο βυθό, για να τον γνωρίσουμε και να ζήσουμε εκεί τα πιο απίστευτα Χριστούγεννα.

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η περιπέτεια ενός αγγελόψαρου που πίστεψε ότι και ο βυθός αξίζει να έχει τα δικά του Χριστούγεννα. Κι ενός Αγιου ΒασίΛη που βαρέθηκε να περνάει τα Χριστούγεννα μέσα στα εμπορικά κέντρα. Και μιας θαλάσσιας χελώνας που βρήκε ευκαιρία να αξιοποιήσει τις γνώσεις των εκατόν τριάντα χρόνων της. Κι ενός νάνου-Γκόμπι που θελησε να γίνει γίγαντας. Κι ενός αρχηγού-καρχαρία που αποφάσισε να τους σταματήσει. Μέσα από ένα ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα, βουτάμε κι εμείς, μαζί με τον Άγιο Βασίλη, στο βυθό, για να τον γνωρίσουμε και να ζήσουμε εκεί τα πιο απίστευτα Χριστούγεννα.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3590-1
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Βάσω Σκόπα γεννήθηκε μια μέρα και μετά συνεχώς μεγάλωνε. Μέχρι που έκανε ένα γιο και τότε σταμάτησε να μεγαλώνει. Ο γιος της της ξεκαθάρισε ότι δεν θα διάβαζε ούτε γραμμή από αυτά που θα έγραφε αν ήταν πολύ σοβαρά. Στο κάτω κάτω, αρκετά μαθήματα είχε στο σχολείο. Δεν μπορούσαν τουλάχιστον τα δικά της σοβαρά πράγματα να είναι αστεία και διασκεδαστικά;

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-04-3590-1
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο