Product

Μπουκέτο

Product

Μπουκίτσες

Μπουκιά... ασυγχώρητη

Κωδικός:
116335
Manufacturer: 
Description: 

Ο Morgan Spurlock το δοκίμασε. Για τριάντα μέρες, δεν έτρωγε τίποτε άλλο παρά μόνο φαστ φουντ στο πλαίσιο της έρευνάς του για τις συνέπειες αυτού του φαγητού στην υγεία. Οι τριάντα μέρες ήταν αρκετές για να καταστρέψει την υγεία του αλλά και για να γυρίσει μια ταινία που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και απαράμιλλη παγκόσμια επιτυχία.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Morgan Spurlock το δοκίμασε. Για τριάντα μέρες, δεν έτρωγε τίποτε άλλο παρά μόνο φαστ φουντ στο πλαίσιο της έρευνάς του για τις συνέπειες αυτού του φαγητού στην υγεία. Οι τριάντα μέρες ήταν αρκετές για να καταστρέψει την υγεία του αλλά και για να γυρίσει μια ταινία που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και απαράμιλλη παγκόσμια επιτυχία. Το "Μπουκιά ασυγχώρητη" είναι βασισμένο στην έρευνα αυτή. Γραμμένο με χιούμορ, θα μας σοκάρει παρουσιάζοντας τους λόγους για τους οποίους το έτοιμο φαγητό είναι τόσο νόστιμο, φτηνό και ελκυστικό, καθώς και τι μπορούμε να κάνουμε για να μεταστρέψουμε το διογκούμενο κύμα της παχυσαρκίας, της υπέρτασης και του διαβήτη που έχει συνοδεύσει την ολοένα μεγαλύτερη δημοτικότητα του γρήγορου φαγητού.
Subtitle: 
Γρήγορο φαγητό ή υγεία;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-317-3
Book pages: 
373
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Morgan Spurlock είναι βραβευμένος σεναριογράφος, παραγωγός και σκηνοθέτης. Το 2004, η ταινία του "Super Size Me" έγινε το τρίτο πιο επιτυχημένο εισπρακτικά ντοκιμαντέρ όλων των εποχών και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ στην κατηγορία του Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.
Ο Spurlock κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στα κινηματογραφικά φεστιβάλ του Σάντανς και του Εδιμβούργου, ενώ η ταινία εμφανίστηκε σε πάνω από τριάντα πέντε λίστες με τις δέκα καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

Subtitle: 
Γρήγορο φαγητό ή υγεία;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-317-3
Book pages: 
373
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο