Product

Μύθοι και εκπαίδευση

Product

Μύθοι και ήρωες στην αρχαία Ελλάδα και Κίνα

Μύθοι και επικοινωνίες

Κωδικός:
81737
Description: 

Οι παραδόσεις όλων των λαών επιβεβαιώνουν το διαρκή πόθο του ανθρώπου να βρίσκεται κοντά σ' έναν ιερό χώρο, στο κέντρο του κόσμου, στην καρδιά της πραγματικότητας.
Από τις τραγωδίες του Αισχύλου στα έργα του Βάγκνερ, με ενδιάμεσο σταθμό τους θρύλους για το βασιλιά Αρθούρο, το βιβλίο ανιχνεύει τη διαχρονική ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει με το ιερό και να εναρμονίσει τον κόσμο με τον εαυτό του.

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι παραδόσεις όλων των λαών επιβεβαιώνουν το διαρκή πόθο του ανθρώπου να βρίσκεται κοντά σ' έναν ιερό χώρο, στο κέντρο του κόσμου, στην καρδιά της πραγματικότητας. Από τις τραγωδίες του Αισχύλου στα έργα του Βάγκνερ, με ενδιάμεσο σταθμό τους θρύλους για το βασιλιά Αρθούρο, το βιβλίο ανιχνεύει τη διαχρονική ανάγκη του ανθρώπου να επικοινωνήσει με το ιερό και να εναρμονίσει τον κόσμο με τον εαυτό του.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-296-101-5
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Φίκας γεννήθηκε το 1962. Είναι executive Director for New Program Research στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος. Είναι διδάκτορας της φιλοσοφίας και έχει διδάξει Φιλοσοφία της Αναγέννησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2000-2008). Είναι συγγραφέας βιβλίων με φιλοσοφικό και ανθρωπολογικό περιεχόμενο.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-296-101-5
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο