Product

Νέο Φάληρο

Product

Νέο φιλοσοφικό λεξικό

Νέο Φενγκ Σούι

Κωδικός:
136673
Αuthor: 
Description: 

Σήμερα ζούμε πολύ διαφορετικά απ' ό,τι πριν 4.000 χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την καλή διαρρύθμιση των σπιτιών μας, που μένουν αναλλοίωτες σε κάθε χρονική περίοδο· όπως, π.χ., μία αντίληψη του Φενγκ Σούι ότι: τα πάντα είναι ζωντανά, τα πάντα αλληλοσχετίζονται και τα πάντα εξελίσσονται και αλλάζουν.

15,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σήμερα ζούμε πολύ διαφορετικά απ' ό,τι πριν 4.000 χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την καλή διαρρύθμιση των σπιτιών μας, που μένουν αναλλοίωτες σε κάθε χρονική περίοδο· όπως, π.χ., μία αντίληψη του Φενγκ Σούι ότι: τα πάντα είναι ζωντανά, τα πάντα αλληλοσχετίζονται και τα πάντα εξελίσσονται και αλλάζουν. Το Νέο Φενγκ Σούι, με τα θεμέλια του βαθιά μέσα στην αρχαία σοφία της εσωτερικής διαρρύθμισης και του πώς επιδρά στις ζωές μας, έχει μεταφέρει όλη αυτή τη γνώση και σοφία στον 21ο αιώνα και στις συνθήκες ζωής του σύγχρονου ανθρώπου με τρόπο αντιληπτό, όχι μόνο για "ειδικούς" μα για όλους! Το Νέο Φενγκ Σούι δίνει απτά και εύχρηστα "εργαλεία" για την πρακτική εφαρμογή των αρχών της βαθιάς αυτής γνώσης. Κατανοώντας δε τις βασικές αρχές του, μπορείτε εύκολα ν' αντιληφθείτε το εάν και πώς οι χώροι που σας περιβάλλουν σας υποστηρίζουν ή όχι και έτσι να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε να ωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από την επίδραση που έχει επάνω σας ό,τι σας περιβάλλει. Το Νέο Φενγκ Σούι σας μαθαίνει πώς η εσωτερική διαρρύθμιση, τα χρώματα, τα σχήματα και τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιείτε καθώς και τα φυσικά ενεργειακά μονοπάτια που υπάρχουν στους χώρους σας επηρεάζουν τις ψυχές και συνεπώς και τις ζωές σας.
Subtitle: 
Πώς μικρές αλλαγές στο σπίτι σας μπορούν να φέρουν πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-296-161-9
Book pages: 
234
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Sagar είναι master στο Νέο Φενγκ Σούι.
Διαμόρφωσε το Νέο Φενγκ Σούι, μαζί με το συνάδελφο της τον Sukul, και από το 2000 το εφαρμόζουν διεθνώς.
Σήμερα, η Sagar ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, δίνοντας μαθήματα και ομιλίες.
Η Sagar ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην κρατική τηλεόραση της Δανίας και έχει εργαστεί ως φωτορεπόρτερ, παραγωγός και παρουσιάστρια.
Ως σύμβουλος, έχει συμβουλέψει αμέτρητους ιδιώτες, μα και μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, πώς να επιφέρουν βελτιώσεις σύμφωνα με τις αρχές του Νέου Φενγκ Σούι.
Έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 200 συμβούλους στο Νέο Φενγκ Σούι.

Subtitle: 
Πώς μικρές αλλαγές στο σπίτι σας μπορούν να φέρουν πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-296-161-9
Book pages: 
234
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο