Product

Νικήστε την υπέρταση

Product

Νικήστε τις κρίσεις πανικού

Νικήστε τις ενοχές

Κωδικός:
122204
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται ιδιαίτερα στους γονείς, οι οποίοι δημιουργούν ενοχές στα παιδιά τους, ενώ πρόθεσή τους είναι κυρίως να τα προστατεύσουν από κινδύνους και να τα κοινωνικοποιήσουν. Όταν δεν υπάρχει γνώση και επίγνωση των μακροπρόθεσμων συνεπειών των ενοχών, αυτή η συμπεριφορά συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση ενοχικού συμπλέγματος στα παιδιά, που τα ακολουθεί και τα βασανίζει σ' ολόκληρη τη ζωή τους.

19,36 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται ιδιαίτερα στους γονείς, οι οποίοι δημιουργούν ενοχές στα παιδιά τους, ενώ πρόθεσή τους είναι κυρίως να τα προστατεύσουν από κινδύνους και να τα κοινωνικοποιήσουν. Όταν δεν υπάρχει γνώση και επίγνωση των μακροπρόθεσμων συνεπειών των ενοχών, αυτή η συμπεριφορά συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση ενοχικού συμπλέγματος στα παιδιά, που τα ακολουθεί και τα βασανίζει σ' ολόκληρη τη ζωή τους. Η συνειδητοποίηση των γονέων ως προς αυτό και ο έλεγχος της ενοχοποιητικής δύναμής τους θα εξαλείψει πολλές από τις αιτίες των ενοχών. Το άγχος, ο πανικός, η μελαγχολία, η αποθάρρυνση, η κατάθλιψη είναι προβλήματα που μπορούν να καταπολεμηθούν ή τουλάχιστον να αμβλυνθούν. Το βιβλίο αυτό διδάσκει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να το επιτύχουμε.
Subtitle: 
Κατά του άγχους και του ψυχικού πόνου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-85689-5-1
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Lucio Della Seta, ψυχαναλυτής της σχολής του Yung, γεννήθηκε και ζει στη Ρώμη όπου και εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής. Είναι μέλος της "International Association for Analytical Psychology" της Ζυρίχης. Για είκοσι πέντε χρόνια εργάστηκε με την ομάδα των νευροψυχιάτρων του Ιδρύματος Santa Rita di Roma πάνω στην έρευνα των βιολογικών στοιχείων της ψυχής. Υποστήριξε μια καινοτόμο θεωρία για την προέλευση του άγχους η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Subtitle: 
Κατά του άγχους και του ψυχικού πόνου
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-85689-5-1
Book pages: 
151
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο