Product

Ο εκδότης Ιωάννης Βελλίδης

Product

Ο έκθετος

Ο Εκείνος

Κωδικός:
120720
Αuthor: 
Description: 

Τι νιώθει ένα κορίτσι όταν του δίνουν ένα φιλί στο στόμα στη Μομπάσα; Γιατί ένα ψάρι "που μιλάει" μένει αμίλητο και μελαγχολικό στο πιάτο του; Γιατί οι άνθρωποι που ζούσαν κάποτε στο φεγγάρι εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο κρατήρες; Τι κάνει ένας έφηβος όταν όσο αυτός μεγαλώνει τόσο οι γονείς του μικραίνουν; Αυτές και άλλες απορίες αναλαμβάνει να μας λύσει ο δημοφιλέστερος και σημαντικότερος Ισραηλινός συγγραφέας της νεότερης γενιάς σε μια συλλογή πανέξυπνων διηγημάτων που αντλούν τη μαγεία και τη σοφία τους από τα παιδικά παραμύθια.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι νιώθει ένα κορίτσι όταν του δίνουν ένα φιλί στο στόμα στη Μομπάσα; Γιατί ένα ψάρι "που μιλάει" μένει αμίλητο και μελαγχολικό στο πιάτο του; Γιατί οι άνθρωποι που ζούσαν κάποτε στο φεγγάρι εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους μόνο κρατήρες; Τι κάνει ένας έφηβος όταν όσο αυτός μεγαλώνει τόσο οι γονείς του μικραίνουν; Αυτές και άλλες απορίες αναλαμβάνει να μας λύσει ο δημοφιλέστερος και σημαντικότερος Ισραηλινός συγγραφέας της νεότερης γενιάς σε μια συλλογή πανέξυπνων διηγημάτων που αντλούν τη μαγεία και τη σοφία τους από τα παιδικά παραμύθια. "Τα διηγήματα αυτά του Έτγκαρ Κέρετ είναι σκληρά, αστεία, γεμάτα δύναμη και διεισδυτικότητα, και ταυτόχρονα είναι βαθιά ανθρώπινα, τραγικά και πολύ συγκινητικά". (Άμος Οζ)
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4444-2
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Έτγκαρ Κέρετ γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ το 1967. Είναι αναμφίβολα ο πιο δημοφιλής συγγραφέας της νέας γενιάς. O κριτικός Νισίμ Καλντερόν έγραψε ότι ο Κέρετ είναι "ο Άμος Oζ της γενιάς του". Διδάσκει στην Κινηματογραφική Σχολή του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και μέχρι σήμερα έχει γυρίσει πάνω από 50 ταινίες μικρού μήκους βασισμένες στις ιστορίες του. Το βιβλίο του "Missing Kissinger" έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στα σημαντικότερα ισραηλινά βιβλία όλων των εποχών και του χάρισε το Μεγάλο Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας. Oι μεταφράσεις των βιβλίων του ανά τον κόσμο παίρνουν διθυραμβικές κριτικές.

Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-03-4444-2
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο