Product

Ο Ντοστογιέφσκη

Product

Ο Ντοστογιέφσκι και η επανάσταση των νέων

Ο Ντοστογιέφσκι διαβάζει Χέγκελ στην Σιβηρία και κλαίει!...

Κωδικός:
138937
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είμαι ευχαριστημένος από την ζωή μου... Ήταν μεγάλη ευτυχία για μένα η Σιβηρία, το κάτεργο! Λένε ότι είναι φρίκη, ντροπή, κάνουν λόγο για δικαιολογημένη αντίδραση... ένα κάρο βλακείες! Μόνο εκεί άρχισα να κάνω μια σωστή, ευτυχισμένη ζωή, εκεί κατάλαβα τον εαυτό μου... εκεί ένιωσα τον Χριστό... Τότε μου ήρθαν οι καλύτερες σκέψεις, τώρα ξανάρχονται αλλά δεν είναι τόσο καθαρές! Ω, αν κατοθρώνατε και σεις να σας στείλουν στο κάτεργο!

Φιοντόρ Μ. Ντοστογιέφσκι

6,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είμαι ευχαριστημένος από την ζωή μου... Ήταν μεγάλη ευτυχία για μένα η Σιβηρία, το κάτεργο! Λένε ότι είναι φρίκη, ντροπή, κάνουν λόγο για δικαιολογημένη αντίδραση... ένα κάρο βλακείες! Μόνο εκεί άρχισα να κάνω μια σωστή, ευτυχισμένη ζωή, εκεί κατάλαβα τον εαυτό μου... εκεί ένιωσα τον Χριστό... Τότε μου ήρθαν οι καλύτερες σκέψεις, τώρα ξανάρχονται αλλά δεν είναι τόσο καθαρές! Ω, αν κατοθρώνατε και σεις να σας στείλουν στο κάτεργο! Φιοντόρ Μ. Ντοστογιέφσκι
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-527-496-5
Book pages: 
58
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννημένος το 1952 στην Ουγγαρία ο Λάζλο Φολντένυι ζει και εργάζεται στη Βουδαπέστη. Θεωρητικός της τέχνης, δημοσιογράφος, δοκιμιογράφος και δραματουργός, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους λογίους της χώρας του. Είναι μεταφραστής και συνεκδότης μιας ουγγρικής έκδοσης του έργου του Χάινριχ φον Κλάιστ και δημοσίευσε πολλά δοκίμια για τη λογοτεχνία και την τέχνη, τόσο στην Ουγγαρία όσο και στη Γερμανία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-527-496-5
Book pages: 
58
Book Dimensions: 
18χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο