Product

Ο σαλτιμπάγκος της ψυχής μου

Product

Ο Σάλτο και η Ζέλια στη χώρα των Ρομπότ

Ο Σάλτο και η Ζέλια στη χώρα των Ιπποπόταμων

Κωδικός:
93773
Manufacturer: 
Description: 

Ο Σάλτο και η Ζέλια είναι ήρωες και οι δυο. Ενθουσιώδεις, εύστροφοι, ευρηματικοί, περίεργοι, πρόθυμοι να τρέξουν σε βοήθεια και βέβαια προικισμένοι με μαγικές δυνάμεις, όπως κάθε παιδί.
Με σένα σύντροφό τους θα βοηθήσουν τους μικρούς τους φίλους, τους Ιπποπόταμους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να λύσουν τους γρίφους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
20 δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν από ειδικευμένους παιδαγωγούς της προσχολικής ηλικίας και συμβαδίζουν με το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για το Νηπιαγωγείο.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σάλτο και η Ζέλια είναι ήρωες και οι δυο. Ενθουσιώδεις, εύστροφοι, ευρηματικοί, περίεργοι, πρόθυμοι να τρέξουν σε βοήθεια και βέβαια προικισμένοι με μαγικές δυνάμεις, όπως κάθε παιδί. Με σένα σύντροφό τους θα βοηθήσουν τους μικρούς τους φίλους, τους Ιπποπόταμους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να λύσουν τους γρίφους για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. 20 δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν από ειδικευμένους παιδαγωγούς της προσχολικής ηλικίας και συμβαδίζουν με το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για το Νηπιαγωγείο.
Subtitle: 
1ο επίπεδο δραστηριοτήτων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-86487-8-5
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο
Subtitle: 
1ο επίπεδο δραστηριοτήτων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-86487-8-5
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Άγνωστο Δέσιμο