Product

Ο Χριστός κτιστός και άκτιστος

Product

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται

Ο Χριστός νικά τα μάγια

Κωδικός:
197820
Description: 

Ζούμε, αγαπητοί, σε μια εποχή που καθημερινά διαπιστώνουμε την απομόνωση του ανθρώπου από τον Θεό. Η αδικία, ο πανσεξουαλισμός, η φιλαυτία, η αδιαφορία και η άρνηση της εκκλησιαστικής ζωής τα τελευταία χρόνια, έχουν οδηγήσει κληρικούς και λαϊκούς στην αποξένωσή μας από τη ζωογόνο δύναμη της χάριτος του Θεού.
Αυτό δε που διαπιστώνουμε, δυστυχώς, είναι η άνθηση της μαγείας, του δαιμονισμού, του αποκρυφισμού, του πνευματικού με όλα τα δαιμονικά τεχνάσματα, που παγιδεύουν τον άνθρωπο σε μια φοβερή δουλειά.

6,69 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ζούμε, αγαπητοί, σε μια εποχή που καθημερινά διαπιστώνουμε την απομόνωση του ανθρώπου από τον Θεό. Η αδικία, ο πανσεξουαλισμός, η φιλαυτία, η αδιαφορία και η άρνηση της εκκλησιαστικής ζωής τα τελευταία χρόνια, έχουν οδηγήσει κληρικούς και λαϊκούς στην αποξένωσή μας από τη ζωογόνο δύναμη της χάριτος του Θεού. Αυτό δε που διαπιστώνουμε, δυστυχώς, είναι η άνθηση της μαγείας, του δαιμονισμού, του αποκρυφισμού, του πνευματικού με όλα τα δαιμονικά τεχνάσματα, που παγιδεύουν τον άνθρωπο σε μια φοβερή δουλειά. Στο ταπεινό αυτό πόνημα συγκεντρώθηκαν κάποια περιστατικά μέσα από την Αγία Γραφή κα τους Βίους των Αγίων για να αντιληφθούμε όλοι μας κάποιες αναντίρρητες αλήθειες [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
(60 αληθινές ιστορίες μαγείας)
Publications Date: 
2014
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αγρίνιο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
(60 αληθινές ιστορίες μαγείας)
Publications Date: 
2014
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αγρίνιο
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο