Product

Ο άγνωστος Κάρλ Μαρξ

Product

Ο άγνωστος Μέγας Αλέξανδρος

Ο άγνωστος λοχίας

Κωδικός:
120941
Description: 

O "Άγνωστος Λοχίας", μυθικό και υπαρκτό πρόσωπο μαζί, διακτινισμένος από μια άλλη αίσθηση, αλλά και από μια αρρωστημένη αντίληψη που ενδημεί στο κρανίο των ισχυρών, βρίσκεται στα Mέτωπα του Πολέμου -όπως και εκατομμύρια άλλοι "Άγνωστοι Στρατιώτες"- για να θυσιάσει την ύπαρξή του στον παραλογισμό και στα σκοτεινά συμφέροντα.
Ποιος στ' αλήθεια είναι ο "Άγνωστος Λοχίας"; Eίναι μήπως ο στρατευμένος νέος που πολεμάει για ανώτερα ιδανικά; Ή το θύμα των μεγάλων λόγων -χωρίς αντίκρισμα- και των σφαγείων του Πολέμου;

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

O "Άγνωστος Λοχίας", μυθικό και υπαρκτό πρόσωπο μαζί, διακτινισμένος από μια άλλη αίσθηση, αλλά και από μια αρρωστημένη αντίληψη που ενδημεί στο κρανίο των ισχυρών, βρίσκεται στα Mέτωπα του Πολέμου -όπως και εκατομμύρια άλλοι "Άγνωστοι Στρατιώτες"- για να θυσιάσει την ύπαρξή του στον παραλογισμό και στα σκοτεινά συμφέροντα. Ποιος στ' αλήθεια είναι ο "Άγνωστος Λοχίας"; Eίναι μήπως ο στρατευμένος νέος που πολεμάει για ανώτερα ιδανικά; Ή το θύμα των μεγάλων λόγων -χωρίς αντίκρισμα- και των σφαγείων του Πολέμου; Aλλά γιατί "Άγνωστος"; Eίναι επειδή έτσι τον κατέταξε η πολιτεία ή διότι δεν υπήρξε ποτέ;
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1542-4
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Κ. Κατής είναι δημοσιογράφος, τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια διετέλεσε αρχισυντάκτης, διευθυντής σύνταξης και διευθυντής στις εφημερίδες Απογευματινή και Απογευματινή της Κυριακής. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος στο Δημοσιογραφικό Ίδρυμα Μπότση.
Έχει εκδώσει εννέα βιβλία και πολλά διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες Αυγή, Βραδυνή (με τις πιο έγκυρες λογοτεχνικές σελίδες τη δεκαετία του 1960), Νέα Πολιτεία, Δημοκρατική Αλλαγή και Αττικοβοιωτικό Κόσμο.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-14-1542-4
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο