Product

Ο άνθρωπος του εχθρού

Product

Ο άνθρωπος του Ιησού

Ο άνθρωπος του Θεού, Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς

Κωδικός:
158064
Description: 

Ο Ρώσος Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς, ο "Άνθρωπος του Θεού", χάραξε με τη ζωή του τον 20ο αιώνα. Η φήμη του έχει απλωθεί σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο και η ευλάβεια στο πρόσωπο του είναι πλέον δεδομένη και στην Ελλάδα.

Το βιβλίο αυτό προσφέρει στο ελληνικό κοινό μια ολοκληρωμένη συνθετική παρουσίαση του προσώπου του - με βιογραφία, μνήμες και μαρτυρίες όσων τον γνώρισαν και όσων ευεργετήθηκαν από τη θαυματουργική του δύναμη, κηρύγματα και ομιλίες του, καθώς και μια πλήρη ακολουθία.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ρώσος Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς, ο "Άνθρωπος του Θεού", χάραξε με τη ζωή του τον 20ο αιώνα. Η φήμη του έχει απλωθεί σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο και η ευλάβεια στο πρόσωπο του είναι πλέον δεδομένη και στην Ελλάδα. Το βιβλίο αυτό προσφέρει στο ελληνικό κοινό μια ολοκληρωμένη συνθετική παρουσίαση του προσώπου του - με βιογραφία, μνήμες και μαρτυρίες όσων τον γνώρισαν και όσων ευεργετήθηκαν από τη θαυματουργική του δύναμη, κηρύγματα και ομιλίες του, καθώς και μια πλήρη ακολουθία. Εδώ βρίσκουμε τον Άγιο Ιωάννη, τον ξυπόλυτο Αρχιερέα και διά Χριστόν σαλό, να βαδίζει στους δρόμους τριών ηπείρων, να μετατρέπει την εξορία του σε ευλογία -όχι μόνο για τους διωγμένους ομοεθνείς του, αλλά και για τους αλλόδοξους και αλλόθρησκους- και να γίνεται για όλους η θερμή αγκαλιά του Χριστού. Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου ο Άγιος Ιωάννης "εισβάλλει" στην καρδιά μας και γεμίζει με ελπίδα και χαρά την ψυχή μας...
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89949-6-9
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89949-6-9
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο