Product

Ο άστεγος της οδού Χαμογέλων

Product

Ο αστείος χορός

Ο άστεγος χορτοφάγος λύκος και το έξυπνο γουρουνάκι

Κωδικός:
106973
Manufacturer: 
Description: 

Τα παραμύθια δεν είναι μόνα τους. Όλα τα παραμύθια έχουν συγγενείς. Κι όταν λέμε "συγγενείς", εννοούμε κάποια άλλα παραμύθια, που μοιάζουν με τα αγαπημένα σας, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο.
Ένα τέτοιο παραμύθι είναι και "Ο άστεγος χορτοφάγος λύκος και το έξυπνο γουρουνάκι", το αχώριστο ξαδερφάκι του παραμυθιού με το λύκο και τα τρία γουρουνάκια, που σίγουρα γνωρίζετε όλοι απέξω κι ανακατωτά.

7,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα παραμύθια δεν είναι μόνα τους. Όλα τα παραμύθια έχουν συγγενείς. Κι όταν λέμε "συγγενείς", εννοούμε κάποια άλλα παραμύθια, που μοιάζουν με τα αγαπημένα σας, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο. Ένα τέτοιο παραμύθι είναι και "Ο άστεγος χορτοφάγος λύκος και το έξυπνο γουρουνάκι", το αχώριστο ξαδερφάκι του παραμυθιού με το λύκο και τα τρία γουρουνάκια, που σίγουρα γνωρίζετε όλοι απέξω κι ανακατωτά. Στο δικό μας παραμύθι θα δείτε πώς ο λύκος κατάντησε άστεγος και χορτοφάγος, πώς εξελίχτηκε το έξυπνο γουρουνάκι, που είχε προστατεύσει τα αφελή αδερφάκια του από το λύκο, και πώς μπλέχτηκαν κι άλλα πολλά ζώα στη ζωή τους...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-2634-1
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρία Φελεκίδου μεγάλωσε στην Κατερίνη, ζει όμως εδώ και πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Δημοσιογραφία στο Εργαστήριο Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Μεταπτυχιακού ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης της ΑΣΠΑΙΤΕ και πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη δικηγορία και τη δημοσιογραφία, ενώ σήμερα δουλεύει ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Έχει εκδώσει τέσσερα παιδικά βιβλία και δύο ποιητικές συλλογές. Ποιήματά της φιλοξενούνται σε ποιητικές ανθολογίες.
Γράφει θεατρικά κείμενα και παραμύθια, τα οποία και παρουσιάζονται σε σχολεία, μουσεία και άλλους χώρους.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-04-2634-1
Book pages: 
50
Book Dimensions: 
21χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο