Product

Ο αετός

Product

Ο αετός και το σπουργίτι

Ο αετός και το ρόδο

Κωδικός:
5829
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

" Έχετε ποτε αναρωτηθεί για τη φύση της ζωής μετά το θάνατο, νιώσατε ποτέ την παρουσία ή αισθανθήκατε ένα προστατευτικό "πνεύμα"; Η αφήγηση από την Rosemary Altea των "ταξιδιών" της ανάμεσα στους κόσμους είναι μια ιστορία που μας καθηλώνει και μας θυμίζει ότι ζούμε σ΄ ένα "Θέατρο ψυχών". "Ο αετός και το ρόδο" περιγράφει με σαφήνεια την αγάπη και τη σοφία που είναι ο σκοπός της ανθρώπινης ζωής και τους μεταξύ μας αιώνιους δεσμούς που ξεπερνούν τα όρια του χρόνου και του χώρου."

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

" Έχετε ποτε αναρωτηθεί για τη φύση της ζωής μετά το θάνατο, νιώσατε ποτέ την παρουσία ή αισθανθήκατε ένα προστατευτικό "πνεύμα"; Η αφήγηση από την Rosemary Altea των "ταξιδιών" της ανάμεσα στους κόσμους είναι μια ιστορία που μας καθηλώνει και μας θυμίζει ότι ζούμε σ΄ ένα "Θέατρο ψυχών". "Ο αετός και το ρόδο" περιγράφει με σαφήνεια την αγάπη και τη σοφία που είναι ο σκοπός της ανθρώπινης ζωής και τους μεταξύ μας αιώνιους δεσμούς που ξεπερνούν τα όρια του χρόνου και του χώρου." Joan Borysenko συγγραφέας του "Fire in the Soul"
Subtitle: 
Μια εκπληκτική αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-118-9
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρόζμαρι Αλτέα είναι διεθνώς γνωστή σαν μέντιουμ. Ταξιδεύει σ΄ όλο τον κόσμο και μοιράζεται με τους ανθρώπους το εκπληκτικό της χάρισμα, αποδεικνύοντας ότι δεν πεθαίνουμε. Είναι ιδρύτρια ενός Θεραπευτικού Οργανισμού με βάση την Αγγλία, με ασθενείς από όλο τον κόσμο. Έχει μια κόρη και ζει στη Βόρεια Αγγλία.

Subtitle: 
Μια εκπληκτική αληθινή ιστορία
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-118-9
Book pages: 
310
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο