Product

Ο γκρίζος λύκος

Product

Ο γκρινιάρης κουραμπιές

Ο γκρινιάρης και ο ονειρούλης

Κωδικός:
92489
Manufacturer: 
Description: 

Ο Γκρινιάρης, ένα παιδάκι που δεν ευχαριστιόταν ποτέ και με τίποτε, δραπετεύει μαζί με τον φίλο του τον Ονειρούλη, στον πλανήτη της χαράς, για να πάρει "εντατικά μαθήματα ευτυχίας".
Με τα μάτια του βλέπει πολλά όμορφα πράγματα και το κυριότερο μαθαίνει πως όταν κάνεις μια ευχή, την ώρα που πέφτει ένα αστέρι, αυτή πραγματοποιείται. Όταν θα επιστρέψει στο σπίτι και τους δικούς του, η ζωή του δεν θα είναι πια η ίδια.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Γκρινιάρης, ένα παιδάκι που δεν ευχαριστιόταν ποτέ και με τίποτε, δραπετεύει μαζί με τον φίλο του τον Ονειρούλη, στον πλανήτη της χαράς, για να πάρει "εντατικά μαθήματα ευτυχίας". Με τα μάτια του βλέπει πολλά όμορφα πράγματα και το κυριότερο μαθαίνει πως όταν κάνεις μια ευχή, την ώρα που πέφτει ένα αστέρι, αυτή πραγματοποιείται. Όταν θα επιστρέψει στο σπίτι και τους δικούς του, η ζωή του δεν θα είναι πια η ίδια. Στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι, που ζωντανεύει μοναδικά χάρη στην υπέροχη και ονειρική εικονογράφηση της Μαρίας Πεπονά, ο Γκρινιάρης και ο Ονειρούλης μας καλούν να πάμε μαζί τους. Λοιπόν τι λέτε; Φύγαμε;
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87370-6-0
Book pages: 
25
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87370-6-0
Book pages: 
25
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο