Product

Ο διαμελισμός των Βαλκανίων

Product

Ο διανοούμενος και η θεά

Ο διανοητικός κόσµος του παιδιού

Κωδικός:
103015
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τι γνωρίζουµε για το διανοητικό κόσµο του παιδιού; Τι και πώς µπορεί να σκέφτεται ένα παιδί, ένας µαθητής; Τι κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζουν οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι γονείς για να γίνει αποτελεσµατικότερη η καθηµερινή επαφή και η συνεργασία τους µε τα παιδιά;

13,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι γνωρίζουµε για το διανοητικό κόσµο του παιδιού; Τι και πώς µπορεί να σκέφτεται ένα παιδί, ένας µαθητής; Τι κρίνεται απαραίτητο να γνωρίζουν οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι γονείς για να γίνει αποτελεσµατικότερη η καθηµερινή επαφή και η συνεργασία τους µε τα παιδιά; Το βιβλίο αυτό αποτελεί µια συναρπαστική και µη τεχνική εισαγωγή στη διανοητική ζωή του παιδιού. Γραµµένο µε απλό και προσιτό τρόπο, καθώς απευθύνεται ακόµη και σε άτοµα που δεν κατέχουν θεµελιώδεις αρχές της Φιλοσοφίας του Νου, το βιβλίο αυτό διερευνά και επεξηγεί τα θεµελιώδη συστατικά του παιδικού νου χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη µε σύνθετες θεωρίες και πολύπλοκες φιλοσοφικές αρχές. Σε όλο το βιβλίο γίνεται σύνδεση µε ιδέες για την εκπαιδευτική διαδικασία και την οικογενειακή ζωή. Οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι και οι γονείς θα βιώσουν στις σελίδες του ένα γοητευτικό ταξίδι στο µυστήριο του νου των παιδιών.
Subtitle: 
Τι και πώς σκέφτεται ένα παιδί
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-460-945-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο John White είναι καθηγητής της Φιλοσοφίας της Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Λονδίνου. Έχει γράψει αρκετά βιβλία και άρθρα για τον τρόπου που σκέφτονται και συμπεριφέρονται τα παιδιά, για το νου των μαθητών και τους στόχους της εκπαίδευσης.

Subtitle: 
Τι και πώς σκέφτεται ένα παιδί
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-460-945-9
Book pages: 
320
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο